headphones newspaper video-player

Vilken medlem är du?

Företagarna har flera olika medlemskap att välja på!

Beroende på var du befinner dig i ditt företagande så har vi olika medlemskap som vi skräddarsytt utifrån dina behov.

Den vanligaste är att bli företagaremedlem men det finns även företagarmedlem ung, nystartad, student, kompanjon och stödjande medlemskap.

Välj nedan vilken som passar dig bäst eller kontakta oss
Företagarmedlem
Företagarmedlem- Driver du företag? Då kan du bli medlem i Företagarna. Företagarmedlemskapet är vårt mest populära medlemskap och ger dig full tillgång till samtliga förmåner och erbjudanden.Ung medlem
Ung medlem- Som Ung företagare ( under 30 år)  få du tillgång till affärsnätverk, inspiration och kunskap i ditt entreprenörskap som ung medlem i Företagarna.


Nystartad medlem
Nystartad medlem- För dig som startat ditt företag de senaste tolv månaderna kan du teckna ett medlemskap som gäller ditt första år som medlem och har ett förmånligt pris.Student medlem
Student medlem- Om du är student och minst 18 år kan du bli medlem i Företagarna för endast 200 kr per år.Stödjande medlem

Stödjande medlem- Vill du stödja Företagarna med driver inte företag aktivt? Eller har du avvecklat ditt företag? Då kan du välja att bli stödjande medlem.

 

 


Kompanjon medlem
Kompanjon medlem- Du som är kompanjon eller delägare till en företagare som redan är medlem i Företagarna kan lösa ett medlemskap för endast 500 kronor per år.

  

Genom ett medlemskap i Sveriges största organisation för företagare är du med och påverkar för ett bättre företagarklimat!

Vi vill hjälpa dig i din vardag med praktiska förmåner, rabatter & så får du kostnadsfri juridisk hjälp när det kör ihop sig.

Dessutom kan du nätverka och gå på evenemang över hela landet –  vi finns på 260 orter och drygt 100 000 företagare per år besöker våra aktiviteter.

 

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD