För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagarpodden- Det lönar sig att vara nerd!

I avsnitt 3 av Företagarnas podcastserie #4av5jobb möter vi Heidi Harman, en prisbelönt företagare som driver Geek Girls med teknikintresserade vänner. Läs mer och lyssna på podden.

Lyssna direkt!

Ja, det lönar sig att vara nörd. Om man dessutom får göra det som man tycker mest om, blir belöningen dubbel. I avsnitt 3 av Företagarnas podcast #4av5jobb möter vi Heidi Harman som driver Geek Girls tillsammans med andra teknikintresserade vänner.

Geek Girl Meetup grundades för fem år sedan med syftet att skapa nya nätverk och lyfta kvinnliga förebilder i teknikbranschen. En geek girl är en tjej med passion för webb, entreprenörskap, design eller något som i bred mening kan kallas nördigt.

Heidi Harman är en prisbelönt småföretagare som driver en lång rad företag och startar olika nätverk på löpande band. Digital strateg som håller många föredrag och driver mycket diskussioner i sociala medier.

Lyssna direkt!

Taggar
Riks
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.