För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Frukostmingel på tema kompetensförsörjning

3 maj 2024, 07:15-09:00
Plats: Orangeriet
Välkommen på en inspirerande frukost då vi ska prata kompetensförsörjning och hur vi kan möta kompetensbristen. Passa på att nätverka och göra affärer med andra medlemmar!

Den 3 maj bjuder Företagarna Borås in till en inspirerande frukost då vi ska prata om det största tillväxthindret för företagare: Kompetensförsörjning. Passa på att nätverka, göra affärer och träffa våra intressanta gäster – och ta gärna med en företagarvän!


Diana Vasiliou
, Företagarnas expert inom utbildning och kompetensförsörjning, kommer berätta om Företagarnas nya rapport CTRL ALT DELETE: Kompetensförsörjningen behöver en omstart. Vilka åtgärder ser Företagarna som nödvändiga för att skapa förutsättningar att fler företagare får tag på rätt kompetens så att man kan utveckla sitt företag?

Vi kommer också få lyssna på Borås Stads skolchefer. Ulf Karlsson, chef Grundskoleförvaltningen, och Maria Gustafsson, chef Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, kommer berätta hur kommunen arbetar med ungdomar för att möta kompetensbristen – en utmaning som näringslivet och kommunen möter gemensamt.

Tid: 3 maj klockan 07:15-09:00
Plats: Orangeriet

Anmälan senast 29 april.

Varmt välkommen!
Styrelsen Företagarna Borås

Kontakt

Dennis Lenberg
Ordförande Företagarna Borås
0707-279 098
dennis.lenberg@exekutiv.se

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.