För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Trygg elförsörjning för din verksamhet

17 apr 2024, 11:45
Plats: Trollabo Kvarn, Herrljunga
Den 17 april bjuder Företagarna Herrljunga och Fokus Näringsliv in till en utökad näringslivslunch med extra allt! Vi startar 11:45 och avslutar 13:30, med möjlighet att avvika tidigare. Ämnet, trygg elförsörjning, är ytterst viktigt och kan vara en avgörande faktor för er verksamhets konkurrenskraft – och i värsta fall överlevnad.

Vi är glada att kunna presentera sakkunniga talare, och tror lunchen kommer innehålla många intressanta diskussioner kring framtidens elförsörjning i Herrljungabygden och hur er verksamhet direkt och indirekt blir påverkad av olika utfall.

herrljungaFTGeltalare.jpg

Agenda:

  • Herrljunga Elektriskas vd Anders Mannikoff, berättar om hur/vilka åtgärder ett lokalt bolag gjort för att producera lokal el – som de kan använda i sin produktion.
  • Vattenfall Eldistribution AB; Marie Ivarsson är ansvarig för samhällskontakter såsom kommuner, länsstyrelser, regioner, andra myndigheter och intressenter. Hon berättar om deras utmanande arbete med att bygga ut elnätet i takt med behovet.
  • Sandra Johansson från Boråsregionen och Magnus Kuschel Innovationsledare Energikontor Väst/Innovatum Science Park talar om vilka möjligheter som finns i framtiden. Hur ser prognosen ut för behov kontra produktion?

Denna nätverkslunch riktar sig till dig som har verksamhetsansvar inom näringslivet, representerar en kommunal förvaltning eller verkar som politiker.

Arrangör: Företagarna Herrljunga / Fokus Näringsliv

ANMÄL DIG HÄR

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.