För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

After Work med Jörgen Elofsson – låtskrivare, musikproducent och entreprenör

2 maj 2024, 17:30-20:30
Plats: Brasserie Jernet (Stockholmsvägen 56, Lidingö Centrum)
Varmt välkommen på AW med Företagarna Lidingö den 2 maj på Jernet i Lidingö Centrum. Vi gästas av ingen mindre än lidingöbon och musikentreprenören Jörgen Elofsson.

Jörgen har ett långt förflutet som låtskrivare för bland andra Britney Spears, Westlife, Celine Dion, Agnetha Fältskog. Geri Halliwell, Carola, Jennifer Rush och Björn Skifs. Under många år från den legendariska Cheironstudion och inte minst som frilansande egenföretagare.

Den 2 maj ses vi för ett samtal med Jörgen Elofsson om bland annat livet som företagare i en tuff bransch, företagarresan från vinyl, CD-skivor via Napster-åren till dagens streamingtjänster. 

När: torsdagen 2/5 från 17:30. Vi startar micken 18:00.
Var: Brasserie Jernet (Stockholmsvägen 56, Lidingö Centrum)

Kostnad: Kostnadsfritt för medlemmar/kompanjonsmedlemmar. Gäster är hjärtligt välkomna till en kostnad om 200 kr (subventionerat) som betalas via Swish på plats. Anmäl även gästen separat i formuläret på hemsidan. Begränsat antal platser. Anmälan senast den 30 april.

Är ni fler i företaget som vill bli medlemmar gå till formuläret ”Bli medlem i Företagarna". Vill du ha ytterligare information kontakta gärna vår medlemsinformatör Helen, 070-7887461 eller helen.croweblomgren@foretagarna.se.

OBS! Om du får förhinder måste du avanmäla dig så fort som möjligt och senast den 30 april till mats@hamptonsitch.com annars debiteras du en no show-avgift om 200 kr.

Frågor om eventet, maila Mats Limnefelt, mats@hamptonsitch.com.

Vi hoppas att du är lika nyfiken som vi och att vi ses den 2:a maj!

Välkomna önskar Företagarna Lidingö!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.