För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Bli en stjärna på att förhandla – en nyttig kväll med proffsiga Karin Klerfelt!

3 apr 2024, 17:00-20:00
Plats: Rådmansgatan 40, 3 tr (Företagarnas HK)
Hur ofta förhandlar du? Ofta? Gärna? eller Motvillig? Oavsett så är förhandling är en viktig förmåga att behärska och det är detta kvällen kommer att handla om. Karin Klerfelt, själv företagare sen 35 år tillbaks och expert inom området kommer att guida oss till hur vi rent konkret kan göra.

Karins övertygelse och det hon alltid har agerat efter är att om vi sätter förhandling i system finns det mycket att vinna, inte minst som Entreprenör och företagare och i dessa tider. Att både kunna förhandla ner sina inköpspriser och samtidigt bibehålla eller tom öka sin eget priset är möjligt!  Under kvällen kommer du få veta hur.

Du kommer att få konkreta tips kring hur du ska gå till väga under denna AW. Karin har vigt halva sitt liv till att se vad som fungerar och vad som inte fungerar. På denna föreläsning får du veta vad som gäller för att förstå hur en framgångsrik förhandling ska drivas, du får konkreta verktyg som du direkt applicera i din vardag.  Du får tips om förhandlingsstrategier, bra repliker att ha till hands och vilka förhandlingsroller som finns! Efter föreläsningen stannar Karin kvar och du kan bolla dina egna tankar och frågor direkt med henna.

Karin Klerfelt är en erfaren föreläsare och utbildare inom hela affärsprocessen. Hon är expert på säljande argumentation, förhandling och prisstrategi. Hon har hjälpt 1000 tals chefer, medarbetare och företagare att bli bättre affärsmän/ kvinnor och öka intäkterna för sina företag.  Hon driver tesen om att för att lyckas behöver man utveckla affärsmässigt självförtroende.

Företagarna Stockholms stad hälsar dig varmt välkommen till ännu en kväll med härligt nätverkande och bra mingel. Vi bjuder dig som medlem på mat och dryck. Vi ses!

När: onsdagen den 3 april 2024

Tid: Klockan 17.00 – 20.00

Var: Rådmansgatan 40, 3 tr (Företagarnas HK)

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.