För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Välkommen på frukostmingel med föreläsning av Torkild Sköld

8 apr 2024, 08:00-10:00
Plats: Kullagymnasiet, Höganäs
Varmt välkommen att lyssna på Torkild Sköld som nyligen blev nominerad till stora talarpriset och är dessutom utsedd till en av landets mest populära föreläsare 2022.
Välkommen på föreläsning med

Tid: Måndag 8 april 2024, Klockan 08.00
Plats: Kullagymnasiet, Höganäs

Varmt välkommen att lyssna på Torkild Sköld som nyligen blev nominerad till stora talarpriset och är dessutom utsedd till en av landets mest populära föreläsare 2022.

Torkild Sköld är en duktig föreläsare inom personligt ledarskap. Han utmanar synen på vad som krävs för att bli en bra ledare och inspirerar till ett nytt och personligt förhållningssätt. Både i privatlivet och professionellt. Även om du inte arbetar med att leda människor kommer du alltid behöva leda dig själv och ta ansvar för de val som du gör.

Vi startar morgonen klockan 08.00 med frukost på Kullagymnasiet,  Långarödsvägen 30. Vid cirka 08.30 börjar Torkilds föreläsning och vi kommer får höra delar ur hans föreläsning ”Livet ska levas och inte bara överlevas”. Vi avser vara klara klockan 10.00-

Föreläsningen och frukosten är gratis, ta gärna med en kollega!

Anmäl dig via formulär till höger, senast den 4 april för dig som önskar äta frukost med oss, antal platser är begränsade, först till kvarn. Mobil scrolla ner för anmälan.

Varmt välkomna

//Företagarna Höganäs

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.