För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Nyhet! Vårt nya utbildningskoncept - Bättre med Företagarna!

22 apr 2024, 13:00-17:00
Plats: Almis lokaler, S:t Larsgatan 18, Linköping
Alla kan växa men vågar du?

Genom ökad kunskap skapar du nya möjligheter för ditt företags utveckling och tillväxt. Som deltagare får du motivation, beslutsamhet och kunskap om hur du kan driva tillväxt framgångsrikt i ditt företag. 

Under denna eftermiddag får du en föreläsning av Michael Engström på Ahrens om att tänka och skapa tillväxt. Du får dessutom byta erfarenheter med andra företagare och Almis rådgivare.

Förutom workshop ingår en individuell Hållbarhetsdialog med rådgivare på Almi. I denna får du insikter om hur hållbarhet kan stärka ditt företag och din affär. Denna är kostnadsfri och är obligatorisk för samtliga deltagare. För deltagande i workshopen krävs ett avtal med Almi (skickas ut separat för digital signering).

Datum: Mån 22 apr. kl. 13.00–17.00

Anmälan: Anmäl dig här senast 9 april

Plats: Almi, Sankt Larsgatan 18, Linköping,

Erbjudandet är en del av Framgångslyftet som är ett affärsutvecklingsprojekt i Östra Mellansverige med fokus på att förbättra de små och medelstora företagens hållbara tillväxt och konkurrenskraft. I projektet ska fler företag dra nytta av regionens prioriterade områden för smart specialisering samt utveckla förmåga till omställning, förnyelse och förändringsledning. Detta i effektiv samverkan med och utveckling av omgivande stödsystem. Projektet finansieras av Almi, Region Östergötland och Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.