För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Årets företagare i Gävleborg utses

27 sep 2017
Plats: Gävle slott
De nominerade är....

BOLLNÄS
Lars Engstrand, Engstrands Golv

I över 80 år har den framgångsrika grunden lagts, nu med den tredje generationen verksam i företaget. Företaget fortsätter att växa, vilket inte överraskar.

Företaget är kända för sin yrkesskicklighet, professionalitet och pålitlighet. Har du besökt Grand Hotel i Stockholm, Scandic eller någon av O ´Learys sportbarer har du garanterat trampat på företagets signum.

LJUSDAL
Anders och Jan-Åke Snar, Harsa Konferens och fritid

Anders & Jan-Åke står för driften av en verksamhet som genomgått en lyckad generationsväxling. De strävar framgångsrikt efter att ha en mycket bra produkt och det trots att de har viss konkurrens som är svår att motverka... Nöjda kunder återkommer och står för den mesta av marknadsföringen när de sprider informationen om hur bra denna produkt är.

Verksamheten har hela tiden utvecklats och anläggningen byggts ut och expanderat. Anders och Jan-Åke visar att satsning på kvalitet och service vinner i längden.

HOFORS
Johan Ericsson, Audio video i Hofors

En sann ambassadör och entreprenör med härlig framtidsoptimism och stort hjärta för service som gärna delar med sig av sin tid och kunskap till andra.

SÖDERHAMN
Stefan Svanberg och Jonas Roos, Albertina

En framgångsrik restaurang som utvecklats och breddat verksamheten med högre omsättning och än godare mat och lönsamhet som följd. Stefan Svanberg och Jonas Roos driver denna skärgårdspärla. Det blir inte sommar förrän du besökt Albertina!

OCKELBO
Mattias Lundkvist, Åkessons El

”Han köpte ett el företag med en butik Elkedjan. Ca ett år senare har han ökat manskapet ca 100 %. Han har som mål att alla i företaget ska må bra och trivas. För varje år som har gått så expanderar han.

GÄVLE
Peter Hallström, Card Group

Card Group ett företag som gör grattiskort till 45 länder, har i Gävle ett kontor med ca 30 anställda som designar och distribuerar. Man har även ett framgångsrikt franchise-koncept som fått stora priser och framgångar i världen. Företaget omsätter ca 400 miljoner kr/år. Man har tidigare premierats dä man vunnit pris som bästa franchisebolag i Sverige före sådana som t.ex. 
McDonald´s. Företagets grundare och ägare heter Peter Hallström.

HUDIKSVALL 
Mary Hägg, Linn Hägg och Ylvali Gerling, MYoroface AB

Med en unik och innovativ produkt, som redan hjälpt tusentals människor
till återvunnen livskvalitet med grundläggande funktioner såsom att kunna äta, andas, tala och le, bryter denna trio ny mark. Med oförtrytlig energi, uthållighet och mångfasetterat kunnande, där en familjekonstellation ligger som fundamental grund, utmanar de en annars traditionell mans- och storstadsdominerad bransch på en global arena. 

SANDVIKEN
Sten-Åke och Emil Holmström, Sitab

Trots att tiderna är tuffa ökar våra vinnare både sin omsättning och sin vinst för varje år. Genom strategiskt arbete med professionell styrelse och ökad kundkrets ser framtiden ljus ut för Årets företagare i Sandviken. Att man dessutom nyligen genomfört ett framgångsrikt generationsskifte är värt en hyllning i sig. För våra hjältar är två – en far och en son- som med innovation och stabilitet är förebilder för oss alla.

OVANÅKER 
Ulf Bäckström - G-Man Tools Aktiebolag

Ett Ovanåkersföretag med lång erfarenhet av sin bransch som dessutom lyckats såga sig fram på den globala marknaden och byggt ett stabilt företag som vi tycker är vad den här bygden behöver.

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.