Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av vår webbplats. Läs mer om cookies.

Jag accepterar

Vinnare av Årets Skyltfönster

22 dec 2016
Under skyltsöndag, söndagen den 27 november, arrangerade Företagarna Boden en skyltningstävling för butikerna i centrum. 19 butiker deltog i tävlingen som gick ut på att skapa det snyggaste skyltfönstre. Besökarna som gick runt under dagen röstade fram vinnaren.

Historia om tävlingen

Tävlingen hålls iår för den tredje gången. Det har blivit en tradition där butikerna täcker sina skyltfönster under veckan innan för att sedan klockan 12.00 visa upp dom, och på det sättet inleda årets julskyltning. Tävling är mer och mer populär bland såväl kunder som butikerna, den är en naturlig del i ditt besök på skyltsöndag.

 

-Det är verkligen jättekul att så många butiker engagerar sig och skapar en känsla av att julhandeln drar igång på allvar, lite som förr i tiden. Butikerna lägger verkligen ner själ och hjärta i sitt mål att göra handelsupplevelsen i Boden till något extra. Jag som samordnare för aktiviteten är verkligen jättestolt över resultaten hos alla deltagande butiker, säger Företagarna Bodens verksamhetsledare Rikard Mattsson.

 

Vinnare av tävlingen 2014 och 2015 har varit Hemma hos Molly.

 

 

Röstningen

Samtliga besökare i centrum under skyltsöndag kunde rösta på sitt favoritskyltfönster. Totalt kom det in nästan 500 röster i årets tävling, ungefär samma som förra året. 

 

 

Och vinnaren är…

 

VINNARE Hemma hos Molly (237 röster)

2:a plats: Salong Guys & Dolls

3:e plats Salong Saxarna

 

 

-Hemma hos Molly är verkligen en värdig vinnare, att för tredje året i rad skapa flera skyltfönster som alla har unika och vackra synintryck är rätt och slätt imponerande. Guys & Dolks valde iår att spela mer på känslor med ett skyltfönster som påminner oss om julens riktiga budskap som omsorg för andra, det är ett skyltfönster som är vacker på många sätt, säger Företagarna Bodens verksamhetsledare Rikard Mattsson