podcast news play företagaren I media förmån faq

Vill du jobba hos Företagarna?

Jobb och karriär på Företagarna

Företagarna företräder 60 000 företagare, skapar nya affärsmöjligheter och stärker företagares inflytande. Vi är ett hundratal anställda som tillsammans driver arbetet för att  göra det enklare och mer lönsamt att driva företag. Det vanligaste yrket hos oss är jurist eller ekonom (specialiserad). Vi är en matrisorganisation och för att trivas hos oss behöver du gilla att samarbeta och arbeta datadrivet och iterativt. 

Engagerade och nyfikna

Vi är en arbetsplats som värnar om våra anställda. Vi som jobbar i organisationen tar hand om varandra och är hjälpsamma, engagerade och nyfikna.  Vi är också modiga, snabbfotade och prestigelösa för att leverera resultat mot våra medlemmar och hänga med i politikens svängningar. Här finns alltid möjligheter till att skaffa ny kunskap, arbeta med nya projekt och utveckla både verksamhet och person. 

Om du gillar utmaningar och drivs av att åstadkomma förändringar kommer du förmodligen att trivas hos oss!

Vad kan jag jobba med?

Mycket! Hos oss  finns personer med specialistroller inom politik, juridik och ekonomi som tar fram fakta och påverkar för ett bättre företagsklimat i Sverige. Här finns också service för medlemmar som inköp, rådgivning och  utbildning. Samt avdelningar som arbetar med kommunikation, marknadsföring, försäljning, systemutveckling, affärsutveckling och projektledning. Företagarnas huvudkontor finns i Stockholm och vi har 10 regionkontor från Luleå till Malmö. 

Frågor och spontanansökan

Vill du skicka in ditt cv, visa intresse för eller ställa en fråga om Företagarna som arbetsplats, kontakta medarbetare@foretagarna.se

 

Lediga jobb

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Valet 2022

Allt för dig som är småföretagare och ska rösta i riksdagsvalet 2022.