podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.

Vill du jobba hos Företagarna?

Jobb och karriär på Företagarna

Företagarna företräder 60 000 företagare, skapar nya affärsmöjligheter och stärker företagares inflytande. Vi är ett hundratal medarbetare som tillsammans driver arbetet för att  göra det enklare och mer lönsamt att driva företag. För att trivas hos oss behöver du gilla att samarbeta och arbeta datadrivet. 

Engagerade och nyfikna

Vi är en arbetsplats som värnar om våra medarbetare. Vi som jobbar i organisationen tar hand om varandra och är hjälpsamma, engagerade modiga och snabbfotade, för att leverera resultat mot våra medlemmar och hänga med i politikens svängningar. Här finns alltid möjligheter till att skaffa ny kunskap, arbeta med nya projekt och utveckla både verksamhet och person. 

Om du gillar utmaningar och drivs av att åstadkomma förändringar kommer du förmodligen att trivas hos oss!

Vad kan jag jobba med?

Mycket! Hos oss  finns personer med specialistroller inom politik, juridik och ekonomi som tar fram fakta och påverkar för ett bättre företagsklimat i Sverige. Här finns också service för medlemmar som inköp, rådgivning och  utbildning. Samt avdelningar som arbetar med kommunikation, marknadsföring, försäljning, systemutveckling, affärsutveckling och projektledning. Företagarnas rikskontor finns i Stockholm och vi har 13 regionkontor från Luleå till Malmö. 

Frågor och spontanansökan

Vill du skicka in ditt cv, visa intresse för eller ställa en fråga om Företagarna som arbetsplats, kontakta medarbetare@foretagarna.se

Så här säger några kollegor

”Som medarbetare känner jag att jag står i fokus, att ledningen gör allt de kan för att vi ska må så bra som möjligt. Jag är stolt över allt arbete alla gör, och det känns att vi gör skillnad för företagare ute i landet.”

”Det bästa är att vi har en sådan himla fin, bra, rolig och varm arbetskultur bland alla kollegor”.

Lediga jobb

LIA och praktik

Studerar du en yrkesutbildning eller annan högskoleutbildning och söker LIA eller praktik är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.