För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

TACK! Nu avslutas HantVerket Väst

HantVerket Väst

TACK! Nu avslutas projektet HantVerket Väst och vi vill tacka för dessa år!

Tack alla kreativa duktiga hantverkare som vi har haft som hyresgäster. Ni har inspirerat med ert hantverkskunnande och driv. Här har det skapats och det värmer att se hur många samarbeten som startat här. 1+1=3, helt enkelt.

Vi hoppas att vårt hus kan ge inspiration till nya kreativa arbetsplatser där det går att kombinera egen yta med verkstads- och större ytor – det behövs! Självklart hade vi hoppats på en fortsättning här i någon form och flera idéer prövades, men tyvärr blev det en avveckling. Glädjande nog har flera av våra hyresgäster fortsatt tillsammans i andra lokaler.

Det har också varit spännande att vara en del av Slakthusområdet och vi kommer att fortsätta följa utvecklingen här och önskar alla våra grymma grannar lycka till framåt!

Stort tack till alla som besökt oss, deltagit i kurser och helt enkelt köpt småskaligt och lokalt hantverk.

Sist men inte minst, stort tack till Västra Götalandsregionen, Arbetsmarknad och Vuxenutbildning i Göteborgs Stad, Finsam och Hantverkslärling för att ni trott på och finansierat/varit delaktiga i projektet!

//Företagarna Västra Götaland, projektägare

Läs mer om oss