headphones newspaper video-player
HantVerket Väst
Är du hantverksföretagare och är sugen på utveckling och tillväxt?
Boka ateljé

Kalendarium

  • HantVerket Väst ska höja intresset för och öka kunskap om hantverksyrken. 
  • Vi arrangerar aktiviteter med våra hantverkare, samarbetspartners och grannar i Slakthusområdet. 

Om HantVerket Väst

HantVerket Väst är en inspirerande och affärsdriven arbetsplats för hantverksföretagare som du hittar på Slakthusområdet i Göteborg. Gemensam verkstad, showroom, utställning och möjlighet att exponera och sälja sina produkter är något av det som fyller huset. 

Huset kommer också att fyllas av aktiviteter med olika samarbetspartners och våra hantverkare riktade mot lärlingar, elever och de som kanske ännu inte tagit steget men är intresserade av att bli sadelmakare, silversmed, dekoratör eller något annat av alla de 100-tals olika hantverksyrken som finns. 

Hantverkare i huset

Här kan du läsa om vilka företagare som kan bli dina kollegor i HantVerket Väst. Gör en intresseanmälan till oss om du är intresserad av att veta mer.

Vi gör det tillsammans!

För att bli ett regionalt kompetenscentrum, skapa samverkan mellan skola och arbetsliv och öka intresset för hantverksyrken krävs ett bra lag. Bakom HantVerket Väst finns flera finansiärer och kreativa samarbeten som tillsammans bildar det som krävs för framtidens hantverkare.

Är du hantverkare och söker en kreativ arbetsplats?

Det finns över 300 registrerade hantverksyrken i olika kategorier. Vi söker nu en mix av etablerade företagare som vill flytta in HantVerket Väst.

Känner du att du vill utvecklas och få draghjälp i ditt företagande samtidigt som du får tillgång till nätverk, utveckling och kan utveckla dina affärer?