headphones newspaper video-player
HantVerket Väst
Är du hantverksföretagare och är sugen på utveckling och tillväxt?
Boka studio

Kalendarium

  • HantVerket Väst ska höja intresset för och öka kunskap om hantverksyrken. 
  • Vi arrangerar aktiviteter med våra hantverkare, samarbetspartners och grannar i Slakthusområdet. 
  • Just nu arrangerar vi informationsträffar om hur mötesplatsen HantVerket Väst kommer fungera, vilka som blir våra hyresgäster och hur du kan dra nytta av att fler blir mer intresserade av hantverksyrken.

Om HantVerket Väst

HantVerket Väst är en ny satsning som ska bli en inspirerande och affärsdriven arbetsplats för hantverksföretagare. Verksamheten kommer att etableras på Slakthusområdet i Göteborg och öppnas hösten 2020. Gemensam verkstad, showroom, utställning och möjlighet att exponera och sälja sina produkter är något av det som kommer att fylla vårt fina hus. 

Huset kommer också att fyllas av aktiviteter med olika samarbetspartners och våra hantverkare riktade mot lärlingar, elever och de som kanske ännu inte tagit steget men är intresserade av att bli sadelmakare, silversmed, dekoratör eller något annat av alla de 100-tals olika hantverksyrken som finns. 

Hantverkare i huset

I HantVerket Väst finns det 11 studios och här kommer det flytta in hantverkare under oktober och november 2020. Vi har några få ateljeér kvar att hyra ut till hantverkare. Vi skulle gärna se fotogra, grafiker, smyckesdesigner eller liknande yrkesgrupper. 

Vi gör det tillsammans!

För att bli ett regionalt kompetenscentrum, skapa samverkan mellan skola och arbetsliv och öka intresset för hantverksyrken krävs ett bra lag. Bakom HantVerket Väst finns flera finansiärer och kreativa samarbeten som tillsammans bildar det som krävs för framtidens hantverkare.

Är du hantverkare och söker en studio?

Det finns över 300 registrerade hantverksyrken i olika kategorier. Vi söker nu en mix av etablerade företagare som vill flytta in HantVerket Väst.

Känner du att du vill utvecklas och få draghjälp i ditt företagande samtidigt som du får tillgång till nätverk, utveckling och kan utveckla dina affärer?