För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Paula Wilson från Skurup är ny ledamot i Företagarnas riksstyrelse

Publicerad 27 maj 2016
På Företagarnas kongress den 26-27 maj i Åkersberga blev det klart att Paula Wilson från Skurup går in som ny ledamot i Företagarnas riksstyrelse. Paula fanns med på valberedningens förslag och valdes av ombuden på Företagarnas kongress. Paula är ordförande i Företagarna Skurup och har under flera år engagerat sig i Företagarna Region Syd där hon är vice ordförande sedan tre år tillbaka.

– Det känns utmanande och roligt att bli invald i riksstyrelsen! Jag ser fram emot att jobba mer strategiskt och beslutande gällande organisationens verksamhet. I Företagarna Skurup är det mer ett operativt arbete att driva lokalföreningen framåt enligt medlemmarnas önskemål, säger Paula Wilson.


– Jag är medlem i Företagarna och jag är med i nätverket för att jag har passion för
företagsamhet. Jag brinner för entreprenörskap och jag vill påverka samt skapa ett bättre företagarklimat i Sverige, fortsätter Paula Wilson.


Till vardags driver Paula tillsammans med sin man Andy Wilson företaget Hybrid State AB, en mediebyrå specialiserad på sociala medier. Hybrid State har slogan "Great stories for Great people" och deras erbjudande förstärker företagsvarumärke och skapar engagemang i sociala medier.
Bolaget driver Lokalt Näringsliv; tre lokala näringslivstidningar som publiceras i sociala medier och som endast skriver positiva nyheter om det lokala näringslivet.


Paula har ett förflutet från ”Framtidsforskning inom samverkan och digital kommunikation på arbetsplatsen och i det offentliga rummet” med utbildningen Master Kommunikation från Danmarks Designskole. 2004-2005 deltog hon i Styrelsekraft, ett styrelseprogram initierat av den då sittande näringslivsministern Maud Olofsson med syftet att öka andelen kvinnor i bolagsstyrelser.


Monica Lindstedt grundare av Hemfrid valdes åter till Företagarnas ordförande och Håkan Larsson, Företagarna Finspång valdes till vice ordförande. Nyval blev Hugo Leichsenring till andre vice ordförande i Företagarnas riksstyrelse.


Kristina Nilsson från Sankt Olof i Simrishamn lämnade riksstyrelsen efter sex års engagemang.

Fler nyheter från Företagarna