För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hallå där, Stefan Arvidsson på Hermansson Byggställningar!

Publicerad 18 mar 2024
Hallå där säger vi till Stefan Arvidsson, VD på Hermansson Byggställningar och ordförande för Företagarna Falkenberg!

I dagsläget är Stefan VD på Hermansson Byggställningar, ett företag som han vart på i snart 4 år. De monterar och demonterar byggställningar åt alla tänkbara kunder, de arbetar framför allt tillsammans med olika byggföretag men även för privatpersoner.

Från att inte ha vetat vad han ville göra när han blev stor, till att nu sitta som VD för ett företag så har han hunnit med en del där emellan. Med bakgrund inom bland annat HR, ledarskap och försäljning har han tagit med sig mycket kunskap till sin roll som VD inom en bransch han aldrig tidigare varit i eller har en koppling till.

thumbnail_image1.jpg

Säkerheten är viktig och de är STIB auktoriserade!

Säkerheten är mycket viktig i ett arbete inom byggbranschen, något som Hermansson Byggställningar har stenkoll på. De är ett av få byggställningsföretag i Sverige som är ett STIB-auktoriserat företag och har varit det sedan ett decennium tillbaka. I Falkenberg där företaget har sina lokaler hänger deras STIB bevis/diplom på väggen.

- Det innebär att varje år kommer det en revisor inom ställning ut och kollar våra ställningar och vår dokumentation, att vi gör rätt saker.

Det är otroligt viktigt att man har kul!

Det går inte att missa att Stefan verkligen tycker om sitt arbete, att få vara med och leda företaget med allt vad det innebär. Han gör allt från att prata med kunder och ta hand om personal, till att vara med ute på plats och hjälpa sina kollegor att sätta upp byggställningarna.

- Det är otroligt viktigt att man har kul. Att man inte bara går till jobbet utan att man brinner för det man gör och då har man roligare. Är man delaktig, då skapar det en form av engagemang, det är något jag har tagit med mig.

thumbnail_image0.jpg

Våga!

Vi undrade vad Stefan hade för tips till de som är sugna på att ta klivet till nästa steg trots att det kanske inte är något man har gjort tidigare, exempelvis som Stefan och ta sig an en bransch man inte verkat inom tidigare, eller att starta upp ett eget företag.

- Våga, att bara köra! Det är en enorm del att våga, att våga ta rollen, för det är roligt även om det kan vara tufft och ensamt men att man ändå vågar.

Framöver kommer vi att fortsätta se Stefan i sin roll som VD på Hermansson Byggställningar, han har många tankar om framtida projekt för att utvecklas och frodas med deras kunder.

 

Bli medlem i Företagarna!

Taggar
Fler nyheter från Företagarna