För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hallå där, Peter Hammarström på Bistro Grand!

Publicerad 18 mar 2024
Hallå där säger vi till Peter Hammarström, krögare på Bistro Grand och Hammarströms Fiskebod samt vice ordförande för Företagarna Falkenberg!

På en solig plats i Falkenberg, närmare bestämt Hotellgatan 1, hittar vi Bistro Grand. 

Det som tidigare var Harrys har fått sig ett lyft sedan hösten 2023 när Peter gjorde om stället till Bistro Grand. Med god mat, ett brett utbud av aktiviteter, samt en terrass med en utsikt över den solbelysta Ätran, har Peter skapat en krog som utstrålar en fantastik atmosfär och miljö. 

Peter driver inte bara Bistro Grand utan har också en annan pärla, Hammarströms Fiskebod i Falkenberg. Med tanke på att Peter driver mer än en krog är vi inte förvånade att han tycker att det bästa med att driva krog är alla gästerna. 

  - Gästerna, det är alltid det roligaste!

 

thumbnail_image6.jpg

En bra organisation som finns där för alla!

Peter är också mycket engagerad i Företagarna, inte minst för att han är vice ordförande för Företagarna Falkenberg, men för att han tycker det är viktigt.

          - Jag tycker det är viktigt, dels är nätverket jättejättebra och sen så är det en bra organisation som verkligen finns där för alla.

Som tips till de som vill ta nästa steg och starta eget företag tycker Peter det är viktigt att våga.

         - Mitt bästa tips är att våga, och att också lyssna på andra, lära sig och att då undvika en del misstag.

Bli medlem i Företagarna!

thumbnail_image4.jpg

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna