headphones newspaper video-player

Lendo

Sveriges största jämförelsetjänst för privat- och företagslån.

Green Type - Green Bubble - White BG (2).jpgLendo är partner och bidrar med innehåll till Finansiera företag! - en webbsida från Företagarna.

Om Lendo

Lendo är Sveriges största jämförelsetjänst för lån. Vårt mål är att bidra till en transparentare lånemarknad där du som låntagare får en tydlig överblick av  marknadens olika låneerbjudanden, både för företag och privatlån.

Detta gör vi möjligt genom vår enkla jämförelsetjänst. På Lendo.se kan du nämligen gratis jämföra räntor och ansöka om företagslån på upp till 2 miljoner kronor från flertalet långivare. 

Lendo grundades i Sverige 2007 och har idag kontor i flera länder . Tillsammans arbetar vi alla mot ett gemensamt mål, att bidra till en transparent lånemarknad fördelaktig för dig som går i lånetankar. 

Vad kan Lendo hjälpa ditt företag med? 

Vi hjälper dig som företagare att fatta informerade beslut om vilket låneerbjudande som passar ditt företag bäst. Detta gör vi genom vår smidiga jämförelsetjänst. Vi hjälper dig också att fullfölja en låneansökan, på några få minuter dessutom. 

Med en webbaserad ansökan via Lendo.se fyller du i hur mycket du vill låna och hur länge. Du kan ansöka om lån upp till 2 miljoner kronor till ditt företag och din ansökan baseras på en kreditupplysning från UC.

Det är kostnadsfritt för dig att genomföra en ansökan och Lendo får betalt av banken eller långivaren  om du väljer att gå vidare med ett erbjudande.

Det tar endast någon minut att genomföra en ansökan, därefter kan du i lugn och ro jämföra dina erbjudanden och välja det som passar dig och ditt företag bästPå Lendo går det snabbt, smidigt och enkelt att jämföra och ansöka om finansiering. 

Låna till olika ändamål - exempelvis till nya maskiner eller kassaflödet

De flesta småföretag kommer någon gång i en situation där de behöver låna pengar. Kanske behövs det köpas in en ny maskin, lokalen behöver renoveras eller kundfordringar är sena. Cirka 22 procent lånar till inköp av ny utrustning, och 21 % av småföretagare lånar pengar till kassaflödet.

Känner du igen dig i situationerna? Här är tre anledningar till varför ett företagslån kan vara värt att fundera på. 

  1. Du särskiljer din privatekonomi från företagets
  2. Du behöver inte låna från familj och vänner
  3. Ett lån kan möjliggöra tillväxt 

För mer information om Lendo, besök Lendo.se/foretagslan.