headphones newspaper video-player

Svårt med lån från storbanken? Här är möjligheterna

Ett företagslån ger dig möjligheten att investera i företagets framtid.
Företag behöver kapital för att växa. I situationer som dessa kan det vara svårare att beviljas lån från storbankerna.

Artikeln är ett annonssamarbete med Promentor Finans - möjliggör affärer!

Det finns inga garantier i företagsvärlden och ett försämrat kassaflöde vid fel tillfälle kan bli ett problem för ett företag som behöver göra nya affärer och nya investeringar. Då kan ett företagslån vara ett klokt alternativ.

Ditt företag behöver inte vara i en ekonomisk knipa för att ett företagslån ska vara ett fördelaktigt alternativ. Ett företagslån ger dig möjligheten att investera i företagets framtid. Oavsett om du behöver kapital till att genomföra ett nytt projekt eller satsning, för att rusta upp lokalerna eller för att investera i en ny maskin kan ett företagslån täcka upp för dessa kostnader.

"Kan drabba alla företag"

Beroende på vilka betalningsvillkor du ges kan det till och med löna sig att lämna kassan orörd och istället använda företagslånet för att göra investeringar.

Det är viktigt att långivaren har en god förståelse över kundens unika situation. 

- Alla företag kan hamna i situationer där de är i behov av snabbt tillskott av kapital för att täcka oväntade kostnader eller finansiera en större order, menar Hampus Norman, Head of New Sales på Promentor Finans.

Ett beslut om företagslån bör vara genomtänkt och välinformerat. Kontakta Promentor Finans rådgivare på 08-400 540 99 för att hitta den finansiering du letar efter, eller ladda ned en guide här.

Artikeln är ett samarbete med Promentor Finans - möjliggör affärer!

Relaterade artiklar