headphones newspaper video-player

Var med och hjälp oss att bygga upp vår ekonomiservicetjänst

10 sep 2019
Trivs du i en roll där du får vara självgående och flexibel? Vi söker dig som tidigare arbetat med löpande bokföring samt månads- och årsbokslut.

Om Företagarna

Företagarna är Sveriges största företagarorganisation för små och medelstora företag. Vi  företräder idag  60 000 företagare och har cirka 250 lokalföreningar. Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat. Detta för att företagare ska få rätt förutsättningar. Företagarna erbjuder sig även att sköta redovisningen för andra förbund, föreningar och bolag.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret på Rådmansgatan i centrala Stockholm där du ingår i ett team om fyra ekonomiassistenter samt ekonomichefen.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent och del i teamet kring ekonomiservice arbetar du med löpande bokföring för upp till tio bolag inom organisationen. Du har eget ansvar för alla delar inom bokföring, fakturering, inbetalningar, påminnelser och avstämningar för dessa bolag. I arbetsuppgifterna ingår även att tillsammans med ekonomichefen ansvara för månads- och årsbokslut. För den som har intresse finns det även möjlighet att agera projektledare inom digitalisering av de olika processerna.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Arbetslivserfarenhet inom ekonomirelaterade uppgifter från exempelvis roller som ekonomi– eller redovisningsassistent
  • Erfarenhet av bokslutsarbete
  • Meriterande med kunskap inom Fortnox och NAV
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska

För att trivas i rollen tror vi att du har förmågan att strukturera ditt dagliga arbete för att på ett effektivt sätt kunna få mycket gjort. Vi tror även att du som söker är en person som vill ta ansvar för ditt eget arbete och driva det självständigt framåt och till avslut. Du trivs med att arbeta med frihet under ansvar och att ta ägandeskap för ditt eget arbete samtidigt som du kan fråga om hjälp när det behövs. Då stämningen på arbetsplatsen är öppen och social har du lätt för att skapa och bygga relationer med människor i din närhet. Vi ser även att du har ett flexibelt arbetssätt och är beredd att ändra dina arbetsuppgifter utifrån förändrade förutsättningar.

Tveka inte

Vi ser gärna att du söker på en gång. Vi vill gärna tillsätta tjänsten  så fort som möjligt. Sänd in din ansökan till medarbetare@foretgarna.se

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD