headphones newspaper video-player

Företagarna söker marknadsanalytiker

2 maj 2019
Vi söker en person som går igång på att analysera data, presentera resultat och föreslå försäljnings- och marknadsåtgärder. Dina siffror och analyser kommer att stödja oss i våra dagliga prioriteringar.

Om tjänsten

Som marknadsanalytiker kommer du att samla in, bearbeta och analysera samt presentera data. Din roll innebär även att du kommer att göra prognoser om marknader och trender. Du kommer genomföra strategiska undersökningar så som exempelvis medlemsundersökningar, in- och utträdesanalyser och förmånsnyttjande. I vardagen kommer du att analysera säljkampanjer och webbtrafik.

Du får jobba i en företagarorganisation med hög innovations- och förändringstakt. I ett klimat där företagaren och företagandet är i fokus. På en arbetsplats där ditt arbete gör skillnad för Sverige.

Om dig 

Du har en akademisk utbildning inom data, statistik, marknadsanalys eller motsvarande. Du har något års arbetslivserfarenhet. Självklart är du självständig och har hög integritet. Självklart har du mycket goda kunskaper i SPSS och Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system och i synnerhet Microsoft Dynamics, Qlickview och Google Analytics.

Du kommer att arbeta på avdelningen för Marknad & Försäljning men kommer att stödja fler avdelningar med dina analyser.

Sista ansökningsdag är den 31 maj. Tjänsten är placerad i Stockholm på Rådmansgatan.

Mer information

Är du rätt person för tjänsten är du välkommen att söka rollen som ”marknadsanalytiker” genom att skicka in din ansökan och CV till medarbetare@foretagarna.se

Har du frågor angående tjänsten kontakta Marknad och Försäljningschef Linda Syrén på linda.syren@foretagarna.se, 070-788 74 93. 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD