headphones newspaper video-player

Är du Företagarnas nya medlemsvärvare?

27 jan 2020
Nu söker vi dig som kan hjälpa oss att värva fler medlemmar till Sveriges största medlemsorganisation för företagare.

Vi söker nu säljare, stationerade på vårt rikskontor i Stockholm, som ska hjälpa oss att bli fler medlemmar där vi riktar säljinsatser mot nya medlemmar genom digitala initiativ och telefonbearbetning.

Det innebär att du kommer ha ett brett kontaktnät med företagare inom alla branscher. En del av arbetet kommer även utgöras av medlemsvård av befintliga medlemmar.

Din profil

Vi ser gärna att du:

 • Har några års erfarenhet av tjänsteförsäljning och tidigare har arbetat för starka varumärken eller i annan organisation där budskapet i försäljningen är det viktigaste.
 • Brinner för försäljning och uppskattar att få arbeta med nya uppdrag. Du är van att nå resultat utifrån ditt egna driv och din stora förståelse för kundens situation. Du har vidare arbetat med långa kundrelationer där du återkommande haft kontakt med samma kunder.
 • Har stor social förmåga samtidigt som du är strukturerad och målinriktad.

Erfarenhet viktigare än utbildning

Din livs- och yrkeserfarenhet är viktigare än din formella utbildning. Intresse av samhällsfrågor och företagande är en förutsättning för att du ska trivas inom organisationen.

I huvudsak kommer dina kontakter att skötas över telefon och på kontorstid men beroende på olika säljuppdrag kan det bli aktuellt med personliga möten och försäljning efter kontorstid samt på mässor och evenemang.

Tjänsten är heltid och en del av lönen utgörs av provision.

Vad kan Företagarna erbjuda dig?

 • Fast grundlön + provision
 • Extra semesterdagar
 • Friskvårdbidrag
 • Privat sjukvård, med liv och olycksfallsförsäkring
 • Pensionsavsättning
 • Modern arbetsplats
 • Gedigen säljutbildning
 • En arbetsplats som värnar om anställda och som jobbar ständigt efter våra värderingar, som är att vi är engagerade, snabbfotade, nyfikna, hjälpsamma, prestigelösa och modiga.

Ansökan & kontakt

Är du rätt person för tjänsten är du välkommen att söka rollen som ”Medlemsvärvning” snarast.

Skicka in din ansökan och CV till art.londahl@foretagarna.se.

För mer information om tjänsten ber vi dig kontakta: Art Löndahl, Försäljningschef Företagarna, 08-406 18 43 eller 073-614 87 31

Skicka din ansökan redan i dag dock senast 28 februari 2020. Intervjuer sker löpande och vi ser gärna möjligheten att tillsätta tjänsten så fort som möjligt.

Företagarna är Sveriges största företagarorganisation.

Vi representerar ca 60 000 företagare i många olika branscher. Företagarna är en medlemsägd, medlemsstyrd och partipolitiskt obunden intresseorganisation som utgör ett brett nätverk över hela landet med 18 regionkontor och 240 lokalföreningar. Företagarnas uppgift är att skapa bättre förutsättningar för företagande i Sverige.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap