podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Gymentreprenör korades till Årets Företagare i Munkfors 2023!

Publicerad 7 jun 2023
Nu har Årets Företagare i Munkfors utsetts!

Priset till Årets företagare i Munkfors delas traditionsenligt ut i samband med nationaldagsfirandet 6 juni i Munkfors. Det sker inför en stor publik varje år som väntar med spänning på vem som ska äntra centrumscenen. Med hjälp av Munkfors kommuns näringslivschef Birgitta Svensson delades priset ut till Rickard Byström av Företagarna Munkfors ordförande Helena Lindqvist Olsson som läste upp motiveringen till 2023 års Företagare.

Vinnarmotivering:
Rickard är en företagare som överraskar, satsar och alltidhar något nytt spännande på gång. Med träning, hälsa och kost somen stor del av sitt liv, startade han företaget Bendingbars Gym24 AB.Idag driver han även Munkfors andra gym Munkfors Training Centersamt ett solarium och har planer för att bredda och utveckla sin verksamhet.Rickard är en entreprenör som vill och vågar!”

Helena passade också på att berätta om att priset Årets företagare är ett av många sätt som föreningen Företagarna väljer att lyfta företagare I Sverige, som delas ut lokalt, regionalt och nationellt. Hon uppmanade också att allmänheten kan vara med och nominera vilken företagare man tycker gjort sig förtjänt av priset och att det finns vissa kriterier som ska uppfyllas för att få priset och gå vidare regionalt och nationellt.

Det blev jubel och applåder när Rickard stolt fick ta emot sitt pris och önskades lycka till i framtiden med sina företag. Bakom scenen avslöjade han till och ett nytt ”projekt” denna drivna, ödmjuka och modiga Munkforskille.

Om Årets Företagare

Utmärkelsen Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.  

Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

Fler nyheter från Företagarna