För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Belinda Bagger Årets Svenska Påverkare

Publicerad 18 nov 2020
Att få utnämningen som Årets Påverkare i Sverige i Företagarna är det bästa beviset både för mig själv, Styrelsen i Företagarna Bjuv och alla företagare i Bjuvs kommun på att vi gör både rätt och skillnad.
Nu ser vi fram emot 2021. Vi hoppas på att Corona tillåter oss att fortsätta dels med vårt samarbete inom skola, dels samarbetet med det nybildade Näringslivsrådet, vår debattkväll med politikerna och övrigt samarbete med kommunen.

Tillsammans gör vi skillnad

 

Motiveringen till att just Belinda Bagger fick årets utnämning från riksorganisationen Företagarna lyder så här:

"Med ett otroligt engagemang och en vilja av stål har Belinda kämpat i en otrolig motvind för att föra upp småföretagarfrågor på agendan i en kommun som under lång tid förlitat sig på ortens stora företag. Efter att från kommunföreträdare fått höra att hon inte skall lägga sig i och att småföretag inte är intressanta kommer nu belöningen. Ett nybildat näringslivsråd och inbjudningar från kommunledning och partier. Belinda och styrelsen i Bjuv har verkligen kämpat för att nå framgång. Genom sitt politiska arbete med Företagarna har hon skapat fler debatter och fått in flera punkter för ett bättre företagsklimat i Bjuv och numera är företagarna en självklar påverkare bland politiker och tjänstemän i Bjuvs kommun, mycket tack vare Belindas fantastiska arbete.”

Taggar
Fler nyheter från Företagarna