headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Affärsutveckling - för dig som driver företag i Skåne

Företagarna Syd erbjuder kostnadsfri affärsutveckling till dig som har din verksamhet i Skåne.Vi som svarar när du ringer är själva företagare och har lång erfarenhet av både driva företag och arbeta med rådgivning. Vi vänder oss till dig som behöver hjälp att utveckla ditt företag med anledning av rådande kris.

Vi vet att många av Skånes företag har det riktigt svårt just nu - kanske driver du ett av dem.  Ekonomiska svårigheter kan komma snabbt och leda till stora problem för ditt företag. Vi på Företagarna Syd vill att det skånska näringslivet och att alla våra småföretag i länet ska överleva denna kritiska period. Därför bidrar vi nu med affärsutveckling till dig som driver företag med säte i Skåne.  Våra tre rutinerade affärsutvecklare är redo att ta emot ditt samtal - företagare hjälper företagare.


När du ringer till oss är det Lotta, Helen eller Magnus som svarar. Vår affärsutveckling är kostnadsfri och du får vara anonym om du vill. Du behöver inte vara medlem i Företagarna för att ringa till oss. Vi gör tillsammans med dig en analys av effekterna, tittar på lämpliga åtgärder som kan ligga till grund för din handlingsplan för ditt företag. 

Hur funkar det?


1. 
Du ringer in till våra affärsutvecklare på telefon 010-198 94 50.

 2. 
Våra affärsutvecklare ställer några frågor om din verksamhet för att bilda sig en uppfattning om frågorna kan besvaras på telefon eller om ni ska boka en tid för ett möte online.

 3. I samtalet med vår affärsutvecklare tar du fram en plan för hur du ska ta ditt företagande framåt.

4. Vill du bli uppringd?     

För att få hjälp av oss ska företaget ska ha sitt säte inom Skåne län och du behöver inte vara medlem i Företagarna.


Behöver ditt företag juridisk rådgvining så kan du som medlem få den kostnadsfritt här. 

Vår kostnadsfria affärsutveckling möjliggörs genom att Region Skåne ger ett finansiellt stöd till Insamlingsstiftelsen Lokal utveckling som förvaltas av Företagarna region syd.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap