headphones newspaper video-player

Affärsutveckling - för dig som driver företag i Skåne

Företagarna Syd erbjuder kostnadsfri affärsutveckling till dig som har din verksamhet i Skåne.Vi som svarar när du ringer är själva företagare och har lång erfarenhet av både driva företag och arbeta med rådgivning. Vi vänder oss till dig som behöver hjälp att utveckla ditt företag med anledning av rådande kris.

Vi vet att många av Skånes företag har det riktigt svårt just nu - kanske driver du ett av dem.  Ekonomiska svårigheter kan komma snabbt och leda till stora problem för ditt företag. Vi på Företagarna Syd vill att det skånska näringslivet och att alla våra småföretag i länet ska överleva denna kritiska period. Därför bidrar vi nu med affärsutveckling till dig som driver företag med säte i Skåne.  Våra tre rutinerade affärsutvecklare är redo att ta emot ditt samtal - företagare hjälper företagare.


När du ringer till oss är det Lotta, Helen eller Magnus som svarar. Vår affärsutveckling är kostnadsfri och du får vara anonym om du vill. Du behöver inte vara medlem i Företagarna för att ringa till oss. Vi gör tillsammans med dig en analys av effekterna, tittar på lämpliga åtgärder som kan ligga till grund för din handlingsplan för ditt företag. 


Behöver ditt företag juridisk rådgvining så kan du som medlem få den kostnadsfritt här. 

Vår kostnadsfria affärsutveckling möjliggörs genom att Region Skåne ger ett finansiellt stöd till Insamlingsstiftelsen Lokal utveckling som förvaltas av Företagarna region syd.

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Nätverk

Som medlem i Företagarna har du tillgång till Sveriges största nätverk för företagare.