För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Superlyckad AW med Företagarna Landskrona, Bjuv och Öresund samt Svalövs kommun

Publicerad 13 apr 2018
Jättelyckat event på Ring Knutstorp och Lucys Diner i går

Vi är så glada för all positiv respons vi fick och att höra alla härliga samtal som skapar nätverk och möjlighet till nya affärer var som ljuv musik för öronen! 

 Vi var 90 företagare, politiker och tjänstemän från näringslivsenheten i Svalövs kommun på plats. Det var ett samarrangemang mellan Företagarna Landskrona, Bjuv och Öresund samt Svalövs kommun. Bland våra medlemmar finns inte bara företagare i Landskrona utan många har sina verksamheter i Svalöv och orterna i närområdet.

Kvällen inleddes med trevligt mingel innan Katarina Borgstrand, utvecklings- och näringslivschef och Jan Zielinski, kommunstyrelsens ordförande i Svalöv hälsade välkomna. Därefter välkomna också Ina Zachhau, ordförande Företagarna Landskrona, Belinda Bagger, ordförande Företagarna Bjuv och Rolf Östinge, ordförande Företagarna Öresund och Tjoffe Nilsson, vice ordförande Företagarna Landskrona alla och bjöd till bords. 

Vi avnjöt en härlig kambensbuffé i Lucys 50-tals-inspirerade restaurang och samtalen var livliga runt alla borden. Innan kaffet och kladdkakan serverades blev det information om Företagarna. Varför man skall vara medlem, alla förmåner och fördelar. Inte minst möjlighet till juridiks rådgivning när något inte går som man tänkt. Samtidigt bjöds alla in till Maktkampen i Svalöv den 3 maj då politikerna skall få svara på företagsfrågor. 

Det blev även föredrag om Lucys Diner och Motorbanan Ring Knutstorp och deras verksamheter. 

Kvällen avslutades med Teckomatorps Humorfabrik och gästkomikern Göran Ebenhart som alla tre drog ner många härliga applåder!

Taggar
Fler nyheter från Företagarna