För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Jan Höjman, Magnus Loodberg och Mats-Ola Ström med företaget Tailor Store Sweden AB är Årets Företagare Skåne 2017!

Publicerad 8 sep 2017
Jan Höjman, Magnus Loodberg och Mats-Ola Ström med företaget Tailor Store Sweden AB korades till Årets Företagare Skåne på en speciellt hedrande tillställning endast för de lokalt utsedda pristagarna från Skåne tillsammans med förtroendevalda från Företagarna under torsdagskvällen. Festligheterna ägde rum på Rådhuskällaren men med fördrink och mingel på Residenset tillsammans med avdelningschef Peter Cavala. Kvällen avslutades med öppen efterfest på Paddy’s. Jan Höjman, Magnus Loodberg och Mats-Ola Ström kommer därmed representera Skåne på den stora Årets Företagare finalen den 13 oktober i Stockholms Stadshus.


– Det är med stor glädje som vi delar ut utmärkelsen Årets Företagare till Jan Höjman, Magnus Loodberg och Mats-Ola Ström med företaget Tailor Store Sweden AB från Helsingborg. Med en tydlig vision och stort fokus har de lyckats med att bygga upp inte bara ett framgångsrikt företag utan också gjort stora insatser i och för Sri Lanka, med egen fabrik där cirka 500 personer arbetar. Företaget jobbar med hela värdekedjan, är ett fossilfritt företag och miljöarbetes certifikat, säger Magnus N:son Engelbäck, regionchef Företagarna.

Motiveringen lyder:
Årets Företagare Skåne 2017 har lång erfarenhet av e-handel och internationell expansion. Det är ett globalt företag och säljer sina produkter i trettio länder.
Företagarna lyckats förnya en annars traditionell bransch "skrädderi" och sälja måttbeställda kostymer, skjortor och andra plagg som kunderna får utforma på nätet. Historien började 2003 när företaget grundades av Magnus Loodberg och Mats-Ola Ström. Verksamheten har sedan växt i storlek och omsätter idag drygt 60 miljoner kronor.
Ledningen har stort fokus på schyssta arbetsvillkor bland annat genom egen fabrik i Sri Lanka där cirka 500 personer jobbar. Företaget jobbar med hela värdekedjan och är ett fossilfritt företag och Miljöarbetes certifikat. Företagarna har flera förtroendeuppdrag och lyfter gärna entreprenörskap.

Årets Företagare Skåne 2017 är Jan Höjman, Magnus Loodberg och Mats-Ola Ström med företaget Tailor Store Sweden AB. Stort grattis och lycka till!

Fler nyheter från Företagarna