För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare Finalisterna som kan bli Årets Företagare i Stockholms stad

Publicerad 2 maj 2023
Här är de otroliga företagarna som har chans att kamma hem den prestigefyllda titeln Årets Företagare i Stockholms stad 2023!

Anna Kälvemark & Firas Al-Saffar - Complyit

ÅF Complyit.JPG

Anna och Firas driver konsultföretaget Complyit som förser life science-sektorn med globalt eftertraktad spetskompetens. Bolaget med en mission om att förändra hela branschen har vuxit snabbt och blivit en uppskattad samarbetspartner till många både små och stora företag i sektorn. Du kan läsa mer om Anna, Firas och Complyit här.

Michel Mourad - Bröd & Salt

ÅF Michel Mourad.jpg

Michel Mourad har på kort tid erövrat Stockholm med sin kafé och restaurangkedja Bröd & Salt. På knappt 12 år har bolaget gått från uppskattad uppstickare till att idag vara en av stadens giganter i sektorn - nu har de påbörjat sin expansion till fler städer. Du kan läsa mer om Michel och Bröd & Salt här.

Leyla Sarac & Virpal Singh - DigitalTolk

ÅF Digital Tolk.jpg

Fröet till DigitalTolk såddes i samband med den stora flyktingvågen 2015. Den öppnade Leylas och Virpals ögon för det stora tolkbehovet - liksom för hur svårt och tidskrävande det var att få tag i duktiga tolkar. Med hjälp av en lättnavigerad digital plattform levererar de idag tolkar åt allt från advokater till skolor. Du kan läsa mer om Leylas, Virpal och DigitalTolk här.

Fler nyheter från Företagarna