headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Företagarna Business Forum kommer tillbaka till Stockholm

För andra året i rad arrangeras Företagarna Business Forum i Stockholm – en heldag helt anpassad för att hjälpa företagare att bli mer framgångsrika.

Under dagen får deltagarna ta del av konkreta verktyg inom områden som är viktiga för att lyckas som företagare.

Några av Sveriges främsta experter inom ämnen som e-handel, hälsa, ledarskap och filmproduktion delar med sig av handfasta råd och arbetssätt.

Nya kontakter och inspiration

- Business Forum är ett fantastiskt tillfälle att skapa nya kontakter, bli inspirerad och växa som företagare, menar företagarna Zahar Zvensson och Cath Blomkvist som deltog sist eventet arrangerades i Stockholm.

Psykologen och entreprenören Angela Ahola är en av dagens två huvudtalare. Hon är aktuell med hyllade debutboken, Konsten att göra intryck och har synts i tv-program som Nyhetsmorgon i TV4 och Breaking News med Filip och Fredrik.

I sin föreläsning berättar hon om hemligheten bakom framgångsrikt företagande och delar med sig av de redskap som behövs för att förstå dig själv, kollegorna och kunderna bättre.

Konkreta tips för framgångsrikt ledarskap

Svante Randlert är dagens andra huvudtalare. Han var tidigare Business & People Advisor på Academic Work och är en av Sveriges mest anlitade konsulter inom ämnet. Han är den enda i landet bland över 1 000 föreläsare, som lyckats få maxbetyget 5.0 vid tre olika tillfällen av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close.

Han programleder podden Chefssnack och i vår kommer hans nya bok om framtidens ledarskap. I sin föreläsning ger han mängder av konkreta tips på vad som krävs för att företagare ska bli bättre på att leda andra för att skapa resultat när omvärlden förändras i en rasande takt.

Ta nästa steg!

- Sverige behöver fler framgångsrika företagare. Under den här dagen ger vi alla deltagare de verktyg som behövs för att kunna ta nästa steg i sina liv som företagare och samtidigt ett tillfälle att knyta nya affärskontakter, berättar Företagarnas vd, Günther Mårder som modererar scenprogrammet.

Företagarna Business Forum samlar 300 företagare från hela Sverige och arrangeras fredagen 8 maj på Clarion Hotel Sign i Stockholm.

Läs mer och boka!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap