För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Finalisterna till Årets Unga Företagare Stockholms stad - här är dom!

Publicerad 2 maj 2019
Här är finalisterna som har chans att vinna priset Årets Unga Företagare i Stockholms stad vid prisutdelningen på van der Nootska palatset 15 maj.

Emelie Bergbohm, Bohm Bohm Room Emelie Bergbohm

Bohm Bohm Room är ett interdisciplinärt kommunikations- och produktionskontor inom konst, kultur och samhällsfrågor.

Emelies drivkraft grundar sig i viljan att placera kultur i andra forum än på typiska scener. Det som präglar företaget idag är öppenheten för olika genrer, t ex musik, dans, teater, konst och politik.

Andreas Bengtsson och Marcus Smith - SocialView Andreas Bengtsson Marcus Smith

SocialView grundades med missionen att driva mätbara resultat i sociala medier genom strategiska och kreativa kundresor som långsiktigt påverkar målgruppens köpbeteende.

Andreas och Marcus har egna tekniska lösningar från strategi till slutresultat. De anser att nutida kommunikation håller på att skifta plattform från reklam som stör till något man bryr sig om.

Johanna Ingelsson, Equestrian Stockholm Johanna Ingelsson

Equestrian Stockholms vision är att skapa ett internationellt ledande varumärke för exklusiva ridprodukter i ekologiska material. 

Johanna såg ett glapp i marknaden inom hästsport och kastade sig orädd ut i en konservativ värld. Med stort mod och modern marknadsföring är målet att inom tre år bli topp 3 i världen.

 

Vinnaren kommer att koras på van der Nootska palatset onsdag den 15 maj. Har du inte anmält dig ännu så passa på att göra det genom att klicka HÄR

af17_bottom_620x334.png

Fler nyheter från Företagarna