För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Dessa är finalister till Årets Företagare Stockholms stad!

Publicerad 7 maj 2019
Här är finalisterna som har chans att vinna priset Årets Företagare i Stockholms stad vid prisutdelningen på van der Nootska palatset 15 maj.

Mikael Frithiof, Erik Olsson och Tobias Norman – Red Pipe Studios ÅF-finalist 2019 Red Pipe Studios

Red Pipe Studios affärsidé är att renodla ljud, röster, musik till film och spel och vara bäst på det de gör. De vågar hålla uppe priserna och säger nej till dåliga jobb. Bolaget, vars personal består av kompositörer och musikskapare, har idag 21 st anställda.

Mikael, Erik och Tobias lärde känna varandra när de träffades på en annan ljudstudio. De startade sedan Red Pipe Studios 2006 och snabbt gick affärerna bättre än deras förväntningar. Deras drivkraft är att vara den arbetsgivare som ingen vill lämna. Nästa mål är att etablera sig i Los Angeles.
(På bilden: Mikael Frithiof. Saknas gör Erik Olsson och Tobias Norman) 

Måns och Margareta Lundeberg – Handpicked Wines ÅF Finalist Handpicked Wines

Handpicked Wines affärsidé är att erbjuda innovativa och spännande produkter på svenska dryckesmarknaden. De är vinimportörer och arbetar mot små familjeproducenter som värnar om hantverket. Många av vinerna är ekologiska eller biodynamisk certifierade och de jobbar med producenter som har stor respekt för hållbar vinodling och vinmakning.

Måns och Margareta har båda bakgrunden inom stora bolag. De söker efter viner med spännande ursprung och vinmakare med en historia. Företaget är nischade, konsekventa och jobbar med mångfalden i alla länder.

Patrik Yderberg, Springtime Resor ÅF finalist Patrik Yderberg Springtime Travel

Springtime Resors affärsidé är att inspirera, motivera och vägleda människor till en aktiv och hållbar livsstil. På 1990-talet började intresset för ”aktiva resor” att ta fart och då bildades Springtime Resor. Företaget erbjuder idag ett brett utbud av aktiviteter, både i Sverige och utomlands.

Patrik började i bolaget 1990 och är numera vd. Det är en tuff bransch att arbeta i, både konkurrensmässigt och ekonomiskt. Patrik tycker det är roligt att utveckla bolaget och få rätt människor att stå för bolagets värden.

Vinnaren kommer att koras på van der Nootska palatset onsdag den 15 maj. Har du inte anmält dig ännu så passa på att göra det genom att klicka HÄR

af_banner_nedre.png

Fler nyheter från Företagarna