headphones newspaper video-player

Var med och påverka!

Tycker du att det verkar vara roligt och spännande att arbeta i en styrelse eller valberedning? Eller vill du nominera någon annan?
Publicerad 22 jan 2021

Att vara aktiv i Företagarna är en bra merit för din fortsatta karriär. Du lär dig mycket om samhällsfrågor, opinionsfrågor, organisationer, kommunikation, samarbete och ledarskap. Du får möjlighet att knyta kontakter med andra aktiva företagare i hela landet. 

Arbetet i styrelsen kan bestå av kontakt med medlemmar, kommunen, organisationer och även nätverksträffar och Årets företagare. Olika ansvarsområden fördelas i god kamratlig anda. Dessutom har du möjlighet att genomgå en Förtroendemannautbildning för nya förtroendevalda.

Vi söker intresserade medlemmar till vår styrelse. Ange gärna om du är extra intresserad av något av följande fokusområden: lokalt näringsliv, event och medlemmar, kassör, revisor, valberedning. Låter detta som något för dig eller för någon du känner? Då ska du anmäla ditt intresse i vårt formulär.

Det går även bra att kontakta valberedningen direkt:
Monica Dupouy, Ekerö, ordförande 
Mobil: 0768-518731, email: monica@mataya.se 

Anette Mannerfors, Sundbyberg, vice ordförande 
Mobil: 070-9901915, email: am@adigi.se Med vänliga hälsningar,
Styrelsen Sundbyberg-Ekerö 

Fler nyheter från Företagarna

Kan elen ta slut?

Elpriser och problem med elförsörjning diskuteras ofta. Men, handlar det om egentlig elbrist? Kan elen ta slut? Nja. Företagarnas expert Philip Thunborg reder ut.

Regeringen rattar om i stöden

Företagarna välkomnar att regeringen nu rättar till en del uppenbara brister i coronastöden till drabbade företag. Viktigast av allt är dock att pengarna betalas ut.

Beredskap för bredare nedstängning

Med regeringens förslag om ytterligare begränsningsåtgärder med stöd av den tillfälliga pandemilagen blir det möjligt att stänga ner fler verksamheter.

Mer från hela Sverige

Handlar du med Storbritannien?

I detta avsnitt av Företagarna LIVE går vi på djupet kring Brexit och guidar dig till hur handel med Storbritannien fungerar nu.

Mikael Eriksson, tullchef DB Schenker Sverige, EEN:s Theresa Ryberg och Daniel Wiberg, chefsekonom på Företagarna deltar.

Se avsnittet nu

Krönikor


Coronakrisen