För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Valberedningen - Nominera mera!

Publicerad 24 jan 2019
Tycker du att det verkar vara roligt och spännande att arbeta i en styrelse eller valberedning? Eller vill du nominera någon annan?

Vi vill inbjuda och utmana er som vill påverka, förändra och utveckla småföretagarnas möjligheter i Solna genom er delaktighet i Solna företagarnas lokala styrelse. 

Att vara aktiv i Företagarna är en bra merit för din fortsatta karriär. Du lär dig mycket om samhällsfrågor, opinionsfrågor, organisationer, kommunikation, samarbete och ledarskap. Du får möjlighet att knyta kontakter med andra aktiva företagare i hela landet. 

Arbetet i styrelsen kan bestå av kontakt med medlemmar, kommunen, organisationer och även nätverksträffar och Årets företagare. Olika ansvarsområden fördelas i god kamratlig anda. Dessutom har du möjlighet att genomgå en Förtroendemannautbildning för nya förtroendevalda.

Vi söker intresserade medlemmar till vår styrelse, som revisor samt till vår valberedning inför kommande verksamhetsår. Låter detta som något för dig eller för någon du känner? Då ska du anmäla ditt intresse i vårt formulär.

Det går även bra att kontakta valberedningen direkt:
Lennart Gahm, mobil: 0707-387424, email: lennart@plg.se 
Victoria Ravandoni; mobil: 0735-060601, email: victoria@futura.nu 
OBS: Vi vill gärna ha din intresseanmälan innan den 8 februari 2019

Med vänliga hälsningar,
Valberedningen

Taggar
Fler nyheter från Företagarna