För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Storslam för Stockholm bland finalisterna i Årets Unga Företagare i Sverige

Publicerad 13 okt 2017
Ikväll under en gala i Stockhlms stadshus kommer beskedet om vem som blir Årets Unga Företagare i Sverige stå klart, och chanserna ser ljusa ut för huvudstadsregionen med fyra av totalt fem finalister från någon av Stockholms läns kommuner

Utmärkelsen Årets Unga Företagare i Sverige delas ut av Företagarna, Sveriges största företagarorganisation, och går till en företagare under 30 år som är en förebild för andra, driver ett framgångsrikt företag och som under året utfört en prestation som går utöver det vanliga. 

Bland årets finalister hittar vi unga företagare som arbetat upp framgångsrika verksamheter genom bland annat designade mobilskal, anläggningsarbeten, bilförsäljning, service av maskintillbehör och mobilspel. 

 - Det är en väldigt spännande grupp av unga företagare som tävlar om priset i år. Alla är värda att lyfta eftersom deras engagemang skapar både värde i form av omsättning, sysselsättning och stor inspiration i den drivkraft de visar upp som unga entreprenörer, säger Günther Mårder, VD på Företagarna.

Vem av finalisterna som tar pallplatsen kommer stå klart under kvällen när finalister, företagare och gäster från hela Sverige samlas under festliga former i Stockholms Stadshus för Årets Företagare-galan.

Läs mer om finalisterna till Årets Unga Företagare i Sverige HÄR

Fler nyheter från Företagarna