headphones newspaper video-player
Företagarnas Skidresa utgår från Lindvallen, Sälen.

Företagarnas populära skidresa - nu också för fullvuxna

8 nov 2019
Företagarna Young Skiweek har i flera år lockat unga företagare till fjällen. Nu utökas det populära konceptet med en variant även för fullvuxna – Företagarnas Skidresa.

Företagarnas Skidresa planeras bli en upplevelse utöver det vanliga och riktar sig till alla Företagarnas medlemmar som gillar kombinationen företagande och fjällvärlden. 

Dagarna i Sälen kommer fyllas av intressanta gäster, föreläsningar och aktiviteter tillsammans med boende och mat i hög klass, berättar Frida Carlsson (lilla bilden) som tillsammans med Max Pettersson är projektledare för eventen.

– frida.pngDet kommer att bli  inspiration, kunskap och drivna företagare i underbar fjällmiljö, kombinerat med skidåkning, afterski och mycket mer.

Gemenskap och glädje

Den nya fullvuxna skidresan sker 8-11 mars 2020. Det är parallellt med populära Företagarna Young Skiweek, ett koncept som funnits flera år och som även i år bjuder in företagare under 35 år. Vissa programpunkter kommer att vara gemensamma men många kommer att vara separata. 

– Du som tidigare deltagit på ett av Företagarnas större event kommer att känna igen känslan och atmosfären som kännetecknas av glädje och gemenskap, säger Frida Carlsson.
 
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD