För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Småföretagens utsikter på ekonomin – presentation av Småföretagsbarometern 2018

Publicerad 7 jun 2018
Hur ser småföretagens förväntningar ut på konjunkturen och vilka är de största tillväxthindren? Svaret kommer på måndag när Småföretagsbarometern 2018 presenteras under ett seminarium på Järvaveckan i Stockholm.

Småföretagsbarometern är Sveriges största och äldsta konjunkturundersökning som riktar in sig på småföretagens syn på konjunkturen och det ekonomiska läget.

På plats för att presentera resultaten finns Johan Kreichbergs, företagsekonom på Swedbank och Sparbankerna, Günther Mårder, vd på Företagarna, samt Daniel Wiberg, chefsekonom på Företagarna.

Presentationen av resultaten följs av kommentarer av en företagarpanel samt inbjudna politiker bestående av Jennie Nilsson, ordförande Näringsutskottet (S) samt Mats Persson, ekonomisk-politisk talesperson (L).

I år genomförs presentationen av Småföretagsbarometern under ett seminarium på Järvaveckan  i Stockholm. Anmälan sker genom formuläret till höger.

Tid: Måndag 11 juni, klockan 16:00 - 17.00
Plats: Spånga IP, Solhems hagväg 2, Stockholm
Insläpp sker från 15:30.

Günther Mårder, Företagarna, och Johan Kreicbergs, Swedbank, ger ett smakprov på vad som väntar när Småföretagsbarometern presenteras.

Kontakt:

Philip Thunborg, projektledare, Företagarna
0707-88 74 76

philip.thunborg@foretagarna.se

Åsa Ahlin, PR Manager Företag, Swedbank
0702-82 68 61
asa.ahlin@swedbank.se

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna