För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

BLT:s ledare bäst på företagsfrågor

Publicerad 4 jul 2018
Nu har mediabevakningstjänsten Idagora i samarbete med Företagarna korat vilken ledarredaktion som är mest engagerande i företagsfrågor. Priset går till Blekinge Läns Tidning.
Företagarnas Patrik Nilsson och Eva Cooper tillsammans med BLT:s politiska chefredaktör Anders Gustafsson.

Blekinge Läns Tidning i Karlskrona (ob lib) har ledarredaktionen som under det senaste året varit bäst på att väcka engagemang i företagsfrågor. Övriga nominerade redaktioner var liberala Kristianstadsbladet och moderata Smålandsposten.

Priset togs emot i Almedalen av BLT:s politiska chefredaktör Anders Gustafsson. Det överlämnades av Företagarnas samhällspolitiska chef Patrik Nilsson och Företagarnas regionchef i Gävleborg, Eva Cooper, som båda ingått i juryn för priset.

– Det är jätteroligt att få det här priset. Vi har jobbat systematiskt och hårt med att lyfta företagsfrågor och det här är ett kvitto på att vårt arbete gett resultat, säger Anders Gustafsson.

Idagora är en sajt som samlar, mäter och rankar samtliga svenska liberala, moderata, konservativa, centerpartistiska och borgerliga ledarsidor. Rankningen och topplistorna avgörs av det engagemang ledarredaktionerna skapar i sociala medier.

BLT:s ledarredaktion vann även priset i kategorin landsbygd. Anders Gustafsson ser en röd tråd.

– Företagandet i Blekinge är beroende av fungerande kommunikationer så det hänger ihop.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna