podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Kolla in kommande event – kom och häng med oss

Publicerad 15 sep 2023

Företagarna Linköping har haft en vår där vi haft många välbesökta och spännande aktiviteter. Vi inledde året med heldag-inspiration Business Boost Day på Scandic Frimis, och en fullsatt BusinessBar med trendspaning från Gunther Mårder. Vi har fortsatt våra populära Mötionera – vårt gående frukostevent (första onsdagen i månaden), våra unga har träffats i Företagarna Young (för dig under 35 år) och i juni hade vi vårt stora återkommande Å-mingel där vi delade ut pris till Årets Företagare som blev Saied GhannadanUCS Group samt Årets Unga Företagare - Fredrik PräntarePugstorm. Stort GRATTIS säger vi och dessa båda tävlar vidare i regionfinalen i augusti. Vi avslutade våren med en solig mingellunch på LinkBusiness Taket där vi var nästan 50 personer och vi önskade varandra en glad sommar

Här kan du läsa mer om vinnarna. Årets företagare och Årets Unga företagare

Vi kan glädjande konstatera att vi växer och att vi blir fler medlemmar, vi närmar oss snart 550 st. i Linköping En anledning är säkert våra fina förmåner. Missa inte att gå in och kolla dessa och ladda gärna ner vår smidiga app. Vi har under våren ökat vår närvaro på sociala medier ännu mer, både FB och Instagram, se till att följa oss där under ”Företagarna Linköping”

Vidare så har vi fått in flera nya driftiga personer i vår styrelse, som ni kommer att träffa framöver, kolla gärna in hur vår styrelse ser ut.

Vi har flera spännande planerade event under hösten och vi fortsätter förstås påminna att det är från företagen en stor del av våra gemensamma resurser kommer, dvs skatt. Fler företag innebär fler jobb, ökade skatteintäkter, mer välfärd och vi behöver ständigt påminna om att 4 av 5 jobb skapas i våra små företag.

När Företagen växer, växer Linköping och Sverige!

Styrelsen Företagarna Linköping
gm Anders Björck, ordförande

Taggar
Fler nyheter från Företagarna