För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Läs, ta del och hjälp oss dela detta inlägg.

Publicerad 27 mar 2020
Vi vill nå ut till så många som möjligt! Tack! Under gårdagen träffades styrelsen i företagarna - det första mötet sedan vårt årsmöte och det är dags för en lite större uppdatering, just nu pågår ett hårt arbete!

Under gårdagen träffades styrelsen i företagarna - det första mötet sedan vårt årsmöte och det är dags för en lite större uppdatering, just nu pågår ett hårt arbete!

Igår gästades vi av vår nya kommundirektör som hjälpte oss att sortera bland vad kommunen nu gör för att bistå i den tuffare tid som råder. Kommunens hemsida är väl uppdaterad och här kan ni enkelt sortera ut viktig information. Har ni ytterligare frågor, återkoppla till oss så försöker vi hjälpa er att lokalisera svaren.

https://www.soderkoping.se/kommun-politik/raddning_sakerhet/krissituation-och-beredskap/coronavirus/fragor-och-svar-till-dig-inom-naringslivet/

Många företagare står en tuff tid till mötes på grund av pandemin och vi i styrelsen vill nu axla vår roll och göra vad vi kan!

Det handlar om att arbeta proaktivt och se vad vi i nutid kan göra för våra medlemmar men också framförallt även se vad vi kan göra och arbeta med inför när allting släpper!

Hur ska vi arbeta då? Hur svarar vi på efterfrågan i de olika branscherna och på vilket sätt ska vi marknadsföra oss? Det är nu företag behöver synas, höras och väcka uppmärksamhet. Ensam är inte stark men tillsammans kommer vi nå ut!

I tider som dessa är det viktigare än någonsin att hjälpa varandra och arbeta tillsammans över gränserna! Det handlar om att inge hopp och visa en framtidstro.

I en företagares värld finns toppar och dalar kontinuerligt, vissa lägre respektive högre än andra och vägen är sällan spikrak, trots det tar vi oss framåt och uppåt!

Under nästa vecka har vi därför ett extrainsatt styrelsemöte där vi ska arbeta med idéer kring vad vi kan hjälpa er med och hur vi tillsammans gemensamt ska kunna arbeta för att vända den trend som nu råder!

Har ni själva idéer? Grubblar ni över något?

Vad behöver just du framåt och för att komma tillbaka ännu starkare?

Under nästkommande vecka sätter vi konkreta mål med vad vi i företagarna ska arbeta med för att hjälpa er! Vi ska inte invänta och reagera på hur samhället ter sig utan istället agera och arbeta emot nya mål!

Tänk framåt, hjälp era medmänniskor mer än vanligt, ju mer vi ger till varandra desto mer får vi tillbaka!

 

Inom kort uppdaterar vi igen!

Vi önskar er alla en trevlig helg!

Joel Hertzman
Företagarna Söderköping

 

Fler nyheter från Företagarna