För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Veterinärsduo korades till Årets Företagare i Nora

Publicerad 26 maj 2023
Årets Företagare i Nora korades under Företagarnas festliga tillställning Firmafesten.

Det var under Företagarnas tillställning Firmafesten som Noras företagare bjöds in till en trevlig kväll med god mat och underhållning. Efter middagen var det dags att dela ut det tunga priset Årets Företagare som denna gång gick till veterinärsparet Ina och Senad Axéder som tillsammans äger och driver C & C Djurcenter i Nora. 

- Vi fick utmärkelsen ikväll och vi vill dela den med våra medarbetare. Vi är så tacksamma och glada, skriver paret på sin officiella Facebooksida. 

Ina och Senad startade veterinärskliniken 2014 och har vuxit sedan dess. I dag har de sex anställda som jobbar inom verksamheten som utför allt från djurvård till att sälja djurtillbehör. Tillsammans går de nu vidare till den regionala finalen där länet vinnare koras senare i vår och som i sin tur får komma till Stockholm för att göra upp om priset Årets Företagare i Sverige. 

Om Årets Företagare 

Utmärkelsen Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.  

Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

 
Taggar
Fler nyheter från Företagarna