För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Rapportsläpp Småföretagsbarometern

Publicerad 14 jun 2021
Torsdag den 17 juni släpper Företagarna, Swedbank och Sparbankerna årets Småföretagsbarometer. Den bygger på intervjuer med 4 000 småföretagare som ger sin syn på det ekonomiska läget och deras prognos för det kommande året. Vi välkomnar er till en presentation av resultatet.

Redan i den delrapport som kom i april kunde vi utläsa att många företagare fortsatt är påverkade av coronapandemin. Detta har bidragit till minskande arbetstillfällen i svenska småföretag under det senaste året. Samtidigt som många företag och branscher har det tufft finns det även de som både klarat sig bra hittills och som har framtida expansionsplaner. Den här splittrade bilden känns också igen i vår del av landet.

 Eftersom vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om covid-19 bjuder vi därför in till digital pressträff, välkommen!

Torsdag den 17 juni kan ni ta del av Småföretagsbarometern 2021 hur småföretagarna i vårt län/region ser på sin situation och hur de kan bidra till den lokala utvecklingen. På träffen medverkar företagare från olika delar av regionen, från Företagarna Frida Boklund och från Swedbank Maria Lorentzon.

Varmt välkommen önskar Företagarna, Swedbank och Sparbankerna.

_________________

Tid: Torsdag den 17 juni 2021, kl. 10.15

Plats: Digitalt – https://zoom.us/j/95303649587?pwd=N01Nck9OWVdNWjRhQnNRZDNWZDRiQT09  

Anmälan: Anmälan är inte nödvändig, men skicka gärna en notis om du tänker komma. Annars är det bara att zooma in.

Mer information: Frida Boklund, regionchef Företagarna Kronoberg, 0768-86 82 99 frida.boklund@foretagarna.se

Maria Lorentzon, Företagschef Swedbank Kronoberg, 0470-971 32, maria.lorentzon@swedbank.se   

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna