För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Möt Anders Strömberg, ordförande i Företagarna Söderhamns styrelse

Publicerad 2 jul 2020
De som valt att vara förtroendevalda i Företagarna är oerhört viktiga personer i Sveriges största företagarorganisation. 2000 personer runt om i hela Sverige har i dag engagerat sig i sina lokala föreningar och arbetar för att tillsammans påverka den lokala politiken och företagsklimatet. Nu tar vi pulsen på våra superhjältar i Gävleborg. Möt våra förtroendevalda!

Hej Anders,

Varför har du valt att vara engagerad i Företagarna och vad ger det dig?

Som företagsledare är man ganska ensam när vissa frågor är aktuella, t.ex. löner, omorganisationer, juridiska frågor, då är det bra att ha Företagarna i ryggen. Så när jag blev företagsledare kändes det som en självklarhet att bli medlem.

Vad är det bästa med att vara medlem i Företagarna?

Företagarna består av ett brett nätverk med kunskaper som man många gånger har nytta av i sitt vardagliga arbete. Att det dessutom finns en hel del förmåner som man kan nyttja är inte dumt.

Berätta något som vi inte vet om dig, intressen, kunskaper, vad du är grym på helt enkelt 😊

Jag är bra på affärssystem, har varit med och infört SAP vid tre olika tillfällena varav två gånger i Slovakien och en gång här i Söderhamn. Upphandlat och infört Monitor på två företag och dessutom jobbat i ett företag som redan hade Monitor. Det viktiga är att kunna hela företagsprocessen och sen förstå hur man kan använda system för att stödja den.

Sen är jag en dubbel ”Svensk Klassiker” 1977 och 2007 alltså med 30-års mellanrum så nästa gång det är dags är 2037.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna