För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De är finalister till Årets företagare i Sandviken

Publicerad 6 mar 2019
Under Morgonsoffan i Sandviken den 28 februari presenterades de tre finalisterna till Årets företagare i Sandviken.

De nominerade är...

Thomas Gustafsson och Thomas Skogh, GT Service AB
Ann-Louise Kleen, Din Lokaltidning
Fredrik Rindås, ICA Maxi Sandviken

Dessa gör nu upp om att representera Sandviken i den regionala uttagningen till att bli Årets företagare i Gävleborg. Den regionala vinnaren är sedan med i uttagningen till Årets företagare i Sverige, vilket avgörs i Stockholm stadshus i oktober.

Vem som vinner i Sandviken presenteras på Morgonsoffan i april. Juryn i Sandviken har bestått av: Eva Cooper, regionchef Företagarna, Jan Fagerström, näringslivsutvecklare Sandviken kommun, Malin Lindfors, kontorschef, Swedbank samt förra årets vinnare Andreas Müller.

Organisationen Företagarna delar ut priset för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. För att bli nominerad till utmärkelsen Årets Företagare ska vissa kriterier uppfyllas. Kriterierna är gemensamma för lokal-, regional- och riksnivå. Dessa kriterier är: äga och driva företaget, vara en ledare och förebild, uppvisa kreativitet och innovation, uppvisa lönsamhet och tillväxt samt ett antal formella krav.

Fler nyheter från Företagarna