För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Janne Ström slutar som ordförande för Företagarna Hudiksvall

Publicerad 20 feb 2019
I Hudiksvall finns den äldsta företagarföreningen i Sverige, med 263 år på nacken. Efter snart 14 år som ordförande lämnar Janne Ström nu uppdraget. – Det har blivit ett slags behov att hjälpa andra, så det kommer nog att bli lite abstinens, säger Janne Ström.
Klipp från Hudikvalls Tidning

Han har tillbringat många timmar i föreningens arkiv, och har lagt märke till att problemen som uppstår för företagare inte förändrats särskilt mycket.

– Man känner igen problematiken, även om det gällde andra siffror förr i tiden så handlade det ofta om strider mellan företag och kommunen – grundproblematiken är densamma som nu. Men företagarklimatet har förändrats till det bättre. Förr stod företagarna längre ifrån myndigheterna, de kände ofta att de inte fick någon förståelse från myndigheter eller politiker. Idag är det en annan attityd, man reder ut problematiken och hittar lösningar i de allra flesta fallen, säger Janne Ström.

Läs intervjun med Janne Ström på Hela Hälsingland

Fler nyheter från Företagarna