För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Möt Ulrica Björklund, ordförande i Företagarna Rättvik

Publicerad 7 jul 2020
De som valt att vara förtroendevalda i Företagarna är oerhört viktiga personer i Sveriges största företagarorganisation. 2000 personer runt om i hela Sverige har i dag engagerat sig i sina lokala föreningar och arbetar för att tillsammans påverka den lokala politiken och företagsklimatet. Nu tar vi pulsen på våra superhjältar i Dalarna. Möt våra förtroendevalda!

Hej Ulrica,

Berätta kort om dig!

Jag heter Ulrica Björklund och äger och driver Lustigsgården bed&breakfast i Rättvik sedan 7 år tillbaka tillsammans med min man Niclas. Vi bodde tidigare i Stockholm och har alltid drömt om att kunna jobba ihop. Vi har räknat på en väldigt masa affärsidéer genom åren. Att det blev just ett bed&breakfast var en slump och ett impulsköp. Men det blev väldigt bra och passar oss. Det i sin tur har lett till att vi startat ett företag till som heter Selfcheck. Där har vi utvecklat ett digitalt verktyg för SBA och andra egenkontroller för hotell och andra fastigheter, som är på frammarsch nu :)

Varför har du valt att vara engagerad i Företagarna och vad ger det dig?

Vi gick med i Företagarna ganska direkt när vi flyttat till Rättvik för nätverket. Blev invald i styrelsen och har suttit med där nu i flera år och nu sitter jag som ordförande. Medlemskapet har gett oss massor, medlemsförmåner, kontakter och som småföretagare är det bra att vara en del i något större.

Vad är det bästa med att vara medlem i Företagarna?

Det är en härlig energi och ett starkt driv bland människorna inom Företagarna, både från dem på kontoret och de andra medlemmarna. Medlemskapet har gett oss ovärderliga kontakter. Medlemsförmånerna är också en stor fördel som ger en möjligheten att tjäna tillbaka medlemsavgiften.

Berätta något som vi inte vet om dig, intressen, kunskaper, vad du är grym på helt enkelt 😊

Jag gillar många saker. Tyvärr har jag inte bara ett intresse att fokusera på men jag gillar att umgås med mina vänner och omge mig av roliga människor. Sedan gillar jag fart! Cykla MTB, åka skidor eller snowboard, rida bland annat. Arrangerar även en cykeltävling här i Rättvik i maj varje år. Rättviksjakten heter den, en poängjakt ute i de vackra Rättviks skogarna.

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna