podcast news play företagaren I media förmån faq

60 000 företagare har valt Företagarna - detta är varför

Så fungerar Företagarna och därför ska du bli medlem!

Företagarna är en rikstäckande organisation som består av ca 240 föreningar över hela Sverige samt ett huvudkontor som bland annat ansvarar för Företagarnas politiska påverkansarbete, rabatter och andra medlemsförmåner, medlemstidningen Företagaren, #företagarpodden och Årets Företagare.

När du går med i Företagarna blir du medlem i hela vår organisation men du har en förening som du alltid är extra välkommen till, det är där du kan hitta ditt lokala nätverk och söka stöd i lokala politiska frågor. 

Du väljer själv vilken förening du vill tillhöra genom att välja ort när du blir medlem. Det behöver inte vara samma ort som du bor eller driver företag på. 

Varje förening har en styrelse som representerar föreningen på kongresser och årsmöten. Vill du ha ett rikstäckande nätverk är arbete i styrelsen att rekommendera, genom olika kurser och möten får du lära känna företagare över hela Sverige. 

Företagarnas medlemsförmåner består av både rabatter på inköp, stora som små, men också tjänster som juridisk rådgivning, utbildningar och event. 

Vi har olika medlemskap och om du tecknar solomedlemskap, företagarmedlemskap eller kompanjon har du full tillgång till alla medlemsförmåner.

  • Fri juridisk rådgivning på telefon 
  • 3 månaders fri försäkring Garant Grundplus 
  • Kurser och utbildningar utvalda för dig 
  • Rabatter på bilar, datorer, avtalsmallar, möbler med mera 
  • Medlemstidningen Företagaren 

Väljer du istället att teckna medlemskapen stödjande eller student har du tillgång till det din förening erbjuder men inte medlemsförmånerna. 

Vi är stora,  Sveriges största organisation för företagare, men vi är samtidigt små och lokala, som de flesta av våra medlemmar. Vi vet också att medlemmar i Företagarna är mer lönsamma än andra företag i Sverige. 

Här har vi samlat 49 olika anledningar att vara medlem 

Om du har några mer frågor om Företagarna kontakta gärna Medlemssupport så berättar de mer. 

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Valet 2022

Allt för dig som är småföretagare och ska rösta i riksdagsvalet 2022.