podcast news play företagaren I media förmån faq

Östersundsentreprenör tar stafettpinnen

Entreprenörsfesten Guldgalan står på schemat när företagaren Malin Burman i Östersund tar över Företagarnas Instagramkonto denna vecka! Häng med!
Publicerad 7 nov 2016
Malin Burman Företagarna Instagram

 

"Det är extremt viktigt att det finns en organisation som slåss för företagens intresse och som aktivt arbetar för att vi ska få fler företag i Sverige"

 

Möt veckans instagrammare 7-13 november:

Namn: Malin Burman

Företag: Driver Kriskonsulterna AB samt är ambassadör för Företagarnas unga nätverk i Jämtland/Härjedalen.

Det här kommer ni att vänta er: En fartfylld vecka bakom kulisserna kring vad en kriskonsult egentligen gör. Ni får hänga med på kundbesök i Stockholm, utbildning i vackra Jämtland och veckan avslutas med ett glittersprakande företagarevent nämligen Guldgalan. Då korar vi bland annat Årets Unga Företagare i Jämtland/Härjedalen och Årets Företagare i Jämtland/Härjedalen.

Därför är jag medlem i Företagarna: Nätverk har alltid varit viktigt för mig och ända sedan jag blev företagare för snart sex år sedan så har nätverket varit min viktigaste kanal. Inte bara för försäljning- utan också för att få kontakter med andra företagare som kan sätta sig in i och förstå vad det innebär att vara företagare.

Jag tycker också att det är extremt viktigt att det finns en organisation som slåss för företagens intresse och som aktivt arbetar för att vi ska få fler företag i Sverige. Detta är  också anledningen till att jag valt att engagera mig i verksamheten, både lokalt och nationellt.

Eget instagramkonto: @kriskonsulterna

 

Följ @foretagarna här

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Ovärdigt pensionsdrama

Företagarna oroas över att partierna ägnar sig åt en budstrid som äventyrar hela pensionssystemet, i stället för att agera långsiktigt och principfast.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.