headphones newspaper video-player
Helena Andersson driver Renbiten AB i Idre.

Följ Helena i Idre

12 jun 2017
Nu fortsätter vi till Idre för att följa Helena Andersson som driver Renbiten AB. De kombinerar renskötsel, egen förädling med butik och guidade turer med uthyrning av kåtor och boende på fäbodvall. Vi kommer få uppleva ett smakprov av hur en vecka ser ut i deras vardag med bland annat en inventering av gamla samiska bosättningar och en guidad tur med en besökande turistorganisation.

Häng med!

Följ på @foretagarna här! 

Veckans instagrammare!

Namn: Helena Andersson @renbiten 

Företag: Renbiten

Vad gör dina bolag? Vi kombinerar vi renskötsel, egen förädling med butik, guidade turer tillsammans med våra renar och om samekulturen och har uthyrning av både lägenhet, kåtor och boende på fäbodvall i fjällen.

Vad kan de som hänger med på @foretagarna instagram denna vecka vänta sig? Ett smakprov av hur en vecka ser ut i vårt företag. Ofta händer en massa saker och många gånger oplanerade. Bland annat kommer ni att få träffa några av våra tama renar med sina små kalvar. Vi kommer att arbeta med inventering av gamla samiska bosättningar och ha en guidad tur med en turistorganisation som besöker oss.  

"Liten kan vara stark, men tillsammans blir man så mycket starkare"

Hur använder du Instagram? Vi försöker visa upp vilken mångfald av upplevelser man kan uppleva tillsammans med oss.  

Varför är du medlem i Företagarna? Vi tror att man som medlem kan få hjälp att skapa bättre förutsättningar som företagare. ”Liten kan vara stark, men tillsammans blir man så mycket starkare”. 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD