podcast news play företagaren I media förmån faq

Annelie Näs vill skapa minnesvärda digitala kundupplevelser

Den här veckan får vi följa Annelie Näs, grundare av aQlue och medlem i Företagarna Stockholm Stad. Hon kommer att ta med oss på spännande pitchmöten och inspirationsföreläsningar och visa hur man bäst förbereder sig inför sista momentet i en svensk klassiker.
Publicerad 6 feb 2017
Annelie Näs

Häng med!

Följ på @foretagarna här! 

Veckans instagrammare!

Namn: Annelie Näs @annelienaes på Instagram

Företag: Experientius & aQlue.

Vad gör dina bolag? Experientius hjälper företag att skapa minnesvärda digitala kundupplevelser och aQlue bygger en tjänst som hjälper företag att mäta värdet av sin marknadsföring. 

Vad kan de som hänger med på @foretagarna instagram denna vecka vänta sig? I veckan står en release, pitchmöten och en inspirationsföreläsning på schemat, dessutom får ni hänga med mig på träningen inför sista momentet i en svensk klassiker. 

"Man träffar många likasinnade genom de fantastiska nätverksmöjligheterna"

Eget instagramkonto? @aqluecrew och @annelienaes 

Varför är du medlem i Företagarna?
 Företagarna ser till att små bolag hörs lika mycket som stora så vi kan höras i frågor som påverkar oss, dessutom träffar man många likasinnade genom de fantastiska nätverksmöjligheterna.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.