headphones newspaper video-player

Företagarnas Affärsnätverk - Hitta nya kunder

Här kan Företagarnas medlemmar ta hjälp av varandra för att bli mer framgångsrika i sitt företagande. Aktivera din profil i Medlemskatalogen och se till att du är sökbar på rätt information. Uppgradera till Marknadsplatsen för möjlighet att offerera på uppdrag.

Nu lanserar vi Annonstorget!

Vill du nå ut med ett erbjudande exklusivt för Företagarnas medlemmar? Då kan du använda Annonstorget som är en del av Företagarnas Affärsnätverk. Här lägger du själv upp din annons och väljer var och hur länge den ska gälla. Du får ha en aktiv annons åt gången. Erbjudandet måste vara lokalt avgränsat, tidsbegränsat och exklusivt för Företagarnas medlemmar. Logga in på Affärsnätverket och skapa din annons. Inte lagt upp en profilsida ännu? Gör det först.

I Företagarnas affärsnätverk kan du enkelt hitta andra medlemmar, beställa offerter när du vill få ett jobb gjort och bevaka och besvara uppdrag inom din bransch. 

Affärsnätverket är ett samarbete med Offerta.se som förmedlar över 75 000 uppdrag varje år, till ett värde av 3,5 miljarder kronor. Anslut dig och erbjud dina tjänster både regionalt och nationellt.

Företagarnas affärsnäverk består av Medlemskatalogen och Marknadsplatsen. 

Film: Så funkar Företagarnas affärsnätverk

Medlemskatalogen

  • Digitalt medlemsregister (ingår i medlemskapet)
  • Hitta andra medlemmar utifrån bransch, företagsnamn eller plats. Du kan även välja om du vill se företag som utför jobb på din ort eller företag som utgår från din ort.
  • Presentera ditt företag på din egen profilsida. Lägg till en beskrivning av ditt företag och fyll med allt som gör ditt företag unikt. Du behöver själv aktivera och uppdatera din profilsida.

Film: Uppdatera din profilsida och sök medlemmar

Marknadsplatsen

  • Bevaka inkommande uppdrag (kostnadsfritt)
  • Beställ offerter. Skicka in ditt uppdrag och få upp till 6 offerter (kostnadsfritt)
  • Besvara inkommande uppdrag (uppgradera till Start eller Väx, från 295 kr/mån*)

Film: Gör affärer med andra medlemmar

Film: Beställ offerter, få jobbet gjort

 

*Gäller för medlemmar verksamma inom bygg och renovering, tomt & markarbeten, städning, flytt och transport, fastighets- och BRF-tjänster, arkitekt och inredning, ekonomi och juridik, utveckling, webb och design samt mäklare. Ingår i paketen Start/Väx. 

 

 

Är du medlem i Företagarna?

Aktivera din profilsida genom att klicka här

Behöver du få ett jobb gjort?

Beställ offerter via Företagarnas Affärsnätverk och hitta en medlem för jobbet

 

KONTAKT

Företagarnas affärsnätverk logga

Tel. 020-40 50 68 | E-post

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD