headphones newspaper video-player

Så påverkar du!

3 sätt som du kan göra skillnad på, förutom att rösta företagarvänligt, inför höstens riksdagsval! Du kan säkert komma på många fler.

1) Var social - digitalt!

Gör ett inlägg i sociala medier om vilken förändring du vill se. Tagga #svpol och #företagarna. Behöver du veta mer om vilka åtgärder som skulle förbättra för företagare i Sverige som du kan skriva om, läs mer här.

Här finns en färdig tweet du kan kopiera och använda direkt:

Mindre företag står för #4av5jobb i Sverige och många skattekronor till vår gemensamma välfärd. Jag kommer att rösta företagarvänligt! #svpol #företagarna

2) Var social - live!

Besök vår valturné #4av5jobb eller ett av många andra evenemang där vi diskuterar valfrågor i vår. Diskutera och lär dig mer för att sprida budskapet när du träffar vänner, familj och nya bekanta.

3) Organisera dig!

 Bli medlem i Företagarna! Ju fler vi blir, ju mer kan vi påverka. Vi finns i nästan varje kommun. Om du redan är medlem, hör vad din förening har på gång och engagera dig.

Dela budskapet

Visa vad du tycker med Företagarnas val-stickers och bilder.

Här kan du ladda ner stickers och ikoner för att dela i sociala medier, lägga på din egen webbplats eller skriva ut - för att visa att du röstar med företagarhjärtat!

Gör så här:

Högerklicka på bilderna och spara på din dator. Vill du ladda ner större varianter? Hämta pratbubblor här, och tumme upp och ner-stickers här!

Ange Företagarna som källa om du delar bilden eller publicerar.

 

Så kan företagsklimatet förbättras!

Genom minskad regelbörda, sänkt skattetryck och tillgång till kompetent arbetskraft kan företag växa. Det ger fler jobb, ökad tillväxt och välfärd, samt fler människor som förverkligar sin dröm som företagare.

Räkna ut ditt medlemspris nu

Gå med i Sveriges största organisation för småföretagare. Se vad ditt medlemskap kostar: