headphones newspaper video-player
Är du ett snabbväxande tjänsteföretag?
Bli medlem från 1590 kr per år.

Därför ska du välja Företagarna

  • Kostnadsfri hjälp med juridiska frågor via telefon som personalfrågor, avtal och ägarfrågor 
  • Sänk kostnaderna för dina resor med tåg, flyg, hotell och bil
  • Bli en del av arbetet med att minska onödig administration och regelbörda för Sveriges småföretagare
  • Öka tryggheten i ditt företagande genom utbildningar och nätverksträffar på din ort eller via webb 


Teckna medlemskap från 135 kr per månad (betalas årsvis) här

 

Företagarna är Sveriges största organisation för företagare. Vi företräder ca 60 000 företagare och finns i hela Sverige.

Bättre företagarpolitik, bra nätverk, mer kunskap och massor av praktisk hjälp - allt i ett medlemskap. 

Juristhjälp

Mycket ingår i ett medlemskap i Företagarna. Du kan till exempel ringa Företagarnas juridiska rådgivning hur ofta du vill. Det är något vi är ensamma om att erbjuda. 

Har du anställda? Glöm inte att använda Arbetsgivarhandboken. Ett praktiskt och enkelt verktyg för dina vanligaste personalfrågor. 

Företagarna Räntekoll ingår i ditt medlemskap för att du enkelt ska kunna se över lånekostnaderna och få med dig ett bra förhandlingsunderlag till mötet med banken.

Du skapar jobb!

Företagare skapar jobb i sitt och andras företag. Företagare bidrar till de kommunala skatteintäkterna. I hela 208 av 290 kommuner är småföretag  den sektor som bidrar med störst andel intäkter via kommunalskatten.

Tillväxt är inte gratis, i takt med att ditt bolag växer ökar ofta utmaningarna för dig som är företagare. Hitta rätt personer med rätt kompetens, förstå och anpassa sig till nya regler och ordna finansiering är några av de saker som påverkar företagares möjligheter att utveckla sitt företag.  

Vad är ett tjänsteföretag?

Gemensamt för alla tjänsteföretag är att den viktigaste tillgången är människorna i företaget.

Kanske är dina kunder privatpersoner, eller andra företag. Oavsett vilket säljer du ditt företags kompetens. 

Hantverkare, vårdföretag, handel, turism, arkitekt, kiropraktor, personlig tränare, systemutvecklare, hunddagis, affärsutvecklare, städ och sanering, läxhjälp, rekrytering och support är bara några exempel på tjänsteföretag. 

Nätverk för bättre affärer

Varje vecka kan du träffa företagare på våra event och aktiviteter i hela landet. En del kommer dit för att lära sig nytt, andra vill diskutera erfarenheter eller göra affärer, någon vill få hjälp och behöver ditt goda råd. Ibland har vi bara roligt och umgås. Bor du till exempel på Gotland kan du kombinera motion med nätverksträff. Kurser hålls i hela Sverige för sociala medier, upphandlingar, GDPR med mera.

Oavsett vad har du stora möjligheter!

Sjukförsäkring eller sjukvårdsförsäkring?

Sjukförsäkring är en ekonomisk försäkring som tryggar ekonomin om du skulle råka ut för en långtidssjukskrivning, medan sjukvårdsförsäkringen ger dig tillgång till snabbare specialistvård. Det kan vara svårt att navigera rätt i försäkringsdjungeln, vad behöver just du och ditt företag? 

Bli medlem här!

FYLL I DINA UPPGIFTER FÖR ATT SE PRISET FÖR 12 MÅNADERS MEDLEMSKAP